Träning eller AW??

Igår var det en bra dag på Centrumskolan, det märks att det går mot terminsavslut på både elever och vuxna. Det enda negativa var att jag drack kaffe som straffade sig rejält den här gången. Jag somnade inte förrän runt 05.15 😱😡 så får se hur den här dagen blir med examensfirande för Felix vid 13 och födelsedagsfirande för Daniel vid 18.00.

När jag kom hem hade Mats några av sina medarbetare hemma för de hade utvärdering av verksamheten.

Jag stängde in mig i tv-rummet och vilade och lyssnade på ljudboken Den femte sanningen. Den boken ska vi ha läst i bokcirkeln till nästa gång då vi ska vara här.

Vid ca 16.15 avslutade Mats och de andra utvärderingen och några av dem stannade kvar för ett litet Aw. Mats hade fixat så de skulle grilla till kvällsmaten. Vid femtiden gjorde Mats drinkar och själv skulle jag ju snart iväg på min träning med Sweden runners som vanligt på torsdagar. Fast igår kväll kändes det lite tyngre att åka iväg då de hade så trevligt och mysigt i uterummet. Det kändes som att jag ville avboka min löpgrupp fast vet ni? Jag åkte och tränade!!!😱 Tänk att jag valde stegintervaller före ett AW hemma hos oss. Jag känner knappt igen mig, att jag som för det mesta är så lat valde en skitjobbigt träning. Lite stolt är jag över mig själv då jag ger mig bra förutsättningar till bra hälsa. 🙂

När jag kom hem från träningen satt de och spelade Carcasonne i uterummet. Efter det spelet var jag med och spelade När då då. Mitt lag förlorade.

Vid 21.00 hämtade jag Samina vid tågstationen. Hon har nu haft sina sista lektioner för den här terminen. Vi får se hur länge hon stannar hemma. Det ska bli så mysigt att umgås för vi har inte träffats sen början av april.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *