Trevlig kvällspromenad

Idag började jag lite tidigare för att kunna sluta vid 11.30 imorgon för vid 11.45 har jag tid hos Osteopaten.

Dagarna på Centrumskolan bara flyter på och det märktes när jag kom hem i eftermiddag att jag jobbade lite längre idag. Jag är tacksam att jag bromsade i tid och har bra handläggare och läkare runtomkring mig som stöttar mig i mitt mående.

När jag kom hem pratade jag en liten stund med Samina. Vi diskuterade hennes kommande salstenta innan jag bara var tvungen att sova. Jag var lite yr och hade lite huvudvärk.

Det blev inte så lång sömn idag för jag vaknade efter tjugo minuter och sedan kunde jag inte somna om.

Vid 16.45 var det dags att hämta upp Karin och Madeleine. Ikväll skulle Madeleine gå och det tyckte jag passade bra eftersom min höft mår bra utav lite vila från löpningen. Mats sprang tillsammans med Karin och det blev minst 5 kilometer för Mats. Han var tvungen att gå lite i slutet då han hade ökat för mycket vid fyra kilometer. Madeleine och jag vi gick ca 5 kilometer och det var en trevlig promenad där vi pratade om allt möjligt. Dessa tisdagar är väldigt trevliga när vi träffas och umgås en stund.

Efter löpningen blev det ett dopp och till och med Mats hade ombyte med för ett dopp. Ikväll blev det bad i solnedgången för alla fyra. Det var ca 6 grader i luften och i vattnet var det 5,3 så nu verkar det som temperaturen stiger. Det var skönt så vi kunde även ta några simtag.

När vi åkte hem blev jag så sugen på slubbemat, så vi körde runt och köpte kebabtallrik. Våra kikärtsbiffar som vi egentligen skulle ätit finns ju kvar 😊

Ikväll är det bara chill som gäller. Jag hoppas jag har lite mer energi imorgon för att röja lite på övervåningen inför kommande gäster till påsk.

Hoppas ni haft en bra tisdag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.