Tisdagar är nog den dag jag är tröttast på. När jag kommer hem på eftermiddagen efter Centrumskolan så är mitt huvud tungt och på gränsen till huvudvärk. Jag kunde inte sova så länge i eftermiddag för Mats slutade tidigt idag och kom hem typ kvart över tre och då hade jag precis somnat. Sedan kunde jag inte riktigt somna om och jag fick bara mer och mer huvudvärk. Jag kände mig ganska frusen och hade ingen lust att springa ikväll. Jag var så nära på att strunta i löpningen ikväll eftersom det skulle bara vara Mats och jag som sprang ikväll och då påverkar det ingen annan. Jag låg kvar i soffan och hade nästan bestämt för att strunta i att åka iväg och bara ligga kvar när jag sedan bara bestämde mig för att gå upp, byta om och åka iväg. Jag vet ju att det kommer kännas bättre när jag kommer hem för då kommer jag vara nöjd.

Vi sprang inte så långt ikväll, det blev bara runt 3.7 km fast jag försökte springa lite fortare eftersom jag visste att det blev en kortare runda. Jag vet inte riktigt vad det är med mig för jag känner mig alltid som jag knappt kommer fram och kan inte få upp någon hastighet alls. Det blev dock lite fortare än vanligt fast jag behövde två pauser för att orka och då stannar jag ju klockan när jag vilar. Jag hoppas den här känslan av tunghet snart försvinner. Efter löpningen badad både Mats och jag. Det var 11 grader i luften och 9,6 grader i vattnet. Nu är det sådär härligt och ikväll gick jag i och Mats hoppade i som vanligt.

När vi kom hem lagade vi mat, lax, potatismos och ärter. Det blev gott och vi satt framför tvn och åt.

Nu när klockan är snart halv nio så har Mats åkt iväg för att träffa några musiker och teatermänniskor. Han blev tillfrågad om han ville vara med i lokalteatern eftersom de visste att han har hållit på med teater. De skulle ha första mötet ikväll inför uppsättningen som komma skall om ett år. Jag tror att Mats är sugen på att spela teater nu när det inte blir så många tillfällen. Förut var han en utav några som spelade gästabud på slottet fast det gör han inte längre för slottet har andra aktörer nu. När barnen var små var han med i en förening som hette teater Katastrof. Om det känns ok med alla reptider så kommer Mats nog haka på. Vi får se vad han sägen när han kommer hem.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *