Trött och huvudvärk 😩

Efter jobbet mötte jag upp Rasmus och Tova på Giraffens köpcenter. Planen var att vi skulle fixa lite presenter till Mats och min pappa. Det är länge tills Mats fyller år, jag vet fast jag hade Rasmus till hjälp att betala så inte Mats märker i vilken affär jag har köpt eftersom vi har samma bankkonto. Ibland är inte det så bra fast det är bra när vi har gemensam ekonomi och har då koll på våra pengar. Vi hittade present till Mats och även till pappa som nog kommer bli bra. Nu har jag bara present till Rasmus, Linnéa, Theo och Andreas som jag ska köpa innan den 20 november då vi firar alla novemberfödelsedagar i Älmhult hos min syster Fatimah.

Det blev även en tur in till stan för vi har en kollega som fyller 60 år på söndag och då ska vi fira henne på måndag när vi åker till Stockholm. Jag fixade en utav hennes presenter och den andra ska jag fixa imorgon.

När vi kom hem så försökte jag vila fast det gick inte så bra, det var lite för kort tid för att jag skulle somna innan min träning med Sweden runners. Jag var ganska trött när jag åkte dit och det märktes på träningen att jag egentligen var för trött för att träna. Ikväll var det backintervaller och jag fick vila flera gånger för jag blev alldeles snurrig med pannlampan ikväll. Eftersom jag var så trött kände jag att jag lätt fick yrsel och till gränsen illamående. Jag fick ta det väldigt lugnt på träningen.

Efter träningen var vi tre som åkte och tog ett dopp. Det kändes kallare än vad det var i vattnet. Det var skönt med kylan som omsluter ens kropp och jag simmade runt lite. Det var 10 grader i luften och 10.7 grader i vattnet.

När jag kom hem satt Mats och Rasmus i köket och spelade Alfapet, en trevlig syn. Sedan åt jag varma mackor och vi satte oss i soffan framför tvn. Jag sitter fortfarande här i soffan och har fått huvudvärk, lite åt migrän hållet. Det får väl bli en tablett till natten så jag kan sova. Jag antar att huvudvärken är ett symptom på att jag är lite för trött ikväll och att jag inte har sovit idag och ändå tränade med sweden runners.

När jag hade duschat så märkte jag att jag fått ett messenger från Linda, hon hade skickat en fin bild på henne och Christian, plus en liten filmsnutt. Det gjorde mig glad att se dem för de finns i mina tankar. 💜 Det hade varit kul att kunna åka och hälsa på dem i Österrike fast jag vet inte riktigt om vi hinner få till det denna gången heller innan de kommer hem någon gång i slutet av mars. (tror jag att det var) Det är svårt att prioritera när en vill så mycket och dessutom kostar allt pengar. Fast någon gång ska vi få till det. 😊

Nu ska jag snart hoppa i säng, jag kan nästan höra hur den kallar på mig ikväll.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.