Under nollan 🥶 Fotoutmaning i november 📸 Novemberutmaningen 2021 😊

Godmorgon alla som är här inne och lämnar avtryck. Tack, alltid roligt med lite avtryck. Idag är det kallt, det kallaste hittills, – 1 grad visade termometern. Jag är glad att jag la på frostskyddet på framrutan igår kväll eller rättare sagt gjorde Mats det.

Jag vaknade utvilad idag med, det är andra natten som jag har sovit utan att vakna en endaste gång. Det märks faktiskt att jag är utvilad. Nu sitter jag på min plats i huset och bloggar och lyssnar på en ljudbok, Svärmodern av Moa Herngren. Har ni läst den boken? Jag kan verkligen rekommendera den trots att jag bara lyssnat på halva.

Idag är det Centrumskolan som vanligt och jag är med och stöttar på en del lektioner. Det var kul att träffa alla elever och kollegor efter höstlovet. Efter jobbet ska jag hem och vila för vi ska springa ikväll. Vi får se om Madeleine kan för Karin kunde inte ikväll. Kanske blir det ett dopp i mörkret också.

I Christels fotoutmaning är dagens ord Stämningsfullt så det får bli bilden i detta inlägg. Det var svårt att välja vilken bild jag skulle välja. Fast till slut fastnade jag för den här.

I Kristinas utmaning ställs frågan – Har du några måste som du bara vill få gjort nu i november?

Ja, jag vill ha handlat klart julklapparna och putsat mina fönster till första advent.

Nu önskar jag er en fin tisdag, kram Susann

4 kommentarer

  1. Inga Johansson

    Samma här, väldigt fin bild

  2. Fin bild med ett isigt badvatten. Jag har läst den boken, väldigt bra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *