Under nollan đŸ„¶ Fotoutmaning i november 📾 Novemberutmaningen 2021 😊

Godmorgon alla som Ă€r hĂ€r inne och lĂ€mnar avtryck. Tack, alltid roligt med lite avtryck. Idag Ă€r det kallt, det kallaste hittills, – 1 grad visade termometern. Jag Ă€r glad att jag la pĂ„ frostskyddet pĂ„ framrutan igĂ„r kvĂ€ll eller rĂ€ttare sagt gjorde Mats det.

Jag vaknade utvilad idag med, det Àr andra natten som jag har sovit utan att vakna en endaste gÄng. Det mÀrks faktiskt att jag Àr utvilad. Nu sitter jag pÄ min plats i huset och bloggar och lyssnar pÄ en ljudbok, SvÀrmodern av Moa Herngren. Har ni lÀst den boken? Jag kan verkligen rekommendera den trots att jag bara lyssnat pÄ halva.

Idag Àr det Centrumskolan som vanligt och jag Àr med och stöttar pÄ en del lektioner. Det var kul att trÀffa alla elever och kollegor efter höstlovet. Efter jobbet ska jag hem och vila för vi ska springa ikvÀll. Vi fÄr se om Madeleine kan för Karin kunde inte ikvÀll. Kanske blir det ett dopp i mörkret ocksÄ.

I Christels fotoutmaning Àr dagens ord StÀmningsfullt sÄ det fÄr bli bilden i detta inlÀgg. Det var svÄrt att vÀlja vilken bild jag skulle vÀlja. Fast till slut fastnade jag för den hÀr.

I Kristinas utmaning stĂ€lls frĂ„gan – Har du nĂ„gra mĂ„ste som du bara vill fĂ„ gjort nu i november?

Ja, jag vill ha handlat klart julklapparna och putsat mina fönster till första advent.

Nu önskar jag er en fin tisdag, kram Susann

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.