Upp och ner

Idag vaknar jag upp med färre timmars sömn i kroppen. Runt halv tre i natt somnade jag för kaffet som jag drack igår efter lunchen sabbade min sömn. Typiskt… Fast när jag inte kunde sova så skapade jag lördagens evenemang på min lilla facebookssida som jag har. Jag har skapat en grupp, Susanns löpargrupp där jag skriver och uppmuntrar till att komma och springa med mig på lördagsmorgnar. Det blev en grupp efter att en kompis kallade träffarna Susanns löpargrupp. Så för att göra vår grupp lite mer officiell så gör jag nu evenemang till varje tillfälle, för skojs skull. Det är en liten privat grupp och de som är med och springer är medlemmar. Vi hoppas att fler utav våra kompisar vill komma att springa och bada tillsammans med oss. Jag tror att vi blir ialla fall fem stycken nu på lördag, fem av sju medlemmar är ju bra.

Sömnen går verkligen upp och ner nu och jag har ju insett att min sömn är viktigare än vad jag trott innan. Det är svårt att få till en jämn sovbalans. Jag har så svårt att somna om kvällarna även om jag inte dricker kaffe. I vanliga fall somnar jag nog runt tolv och det är egentligen för sent för mig. Jag tror att min optimala sömn är mellan 22 och 7, fast det händer ju aldrig.

Något som är positivt idag är att jag vaknar upp till en ganska klar och ljus himmel. Solen tittar nästan fram och det är 9 grader varmt ute.

Det blir som vanligt Centrumskolan och idag kommer det säkert att bli ganska mycket att göra för vi har lite personal som är hemma i förkylningssymptom. Jag antar att det är så på de flesta arbetsplatser att några är hemma med symptom eftersom det är viktigt att alla tar ansvar i pandemin.

Idag när jag kommer hem ska jag vila, vet att det kommer att behövas eftersom jag fick runt fem timmars sömn inatt. För klockan 17.00 ska jag träffa Karin och springa och bada. Vi fortsätter träffas på torsdagarskvällar eftersom Sweden runnersträningarna är inställda tillsvidare. Ikväll ska vi spinga på ett nytt ställe, Svinö. Karin hade det på sin önskelista att springa där på stigarna i mökret med pannlampan. Jag tyckte det verkade roligt, så ikväll ska vi prova det och Mats hänger också med fast hoppar över badet för enligt honom badar han bara på lördagar.

Bilden är tagen en julikväll 2020

Jag önskar alla en härlig torsdag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.