Jag,  Sjukskriven/Arbete

Utvärdering utav mina mål 2020

Om ni vill läsa hela inlägget jag skrev den 7 januari 2020 kan ni läsa det här.

Jag kan villigt erkänna att jag tappade en del av mina mål på vägen av olika anledningar, dels att jag inte behöll dem färska hela tiden och att jag ändrade lite fokus kring min vikt. Här är i alla fall målen som jag bestämde mig för i början av året.

Något som jag känner att jag har haft med mig är de ledord som jag kom fram till tillsammans med Jon har funnits med i mitt medvetande i stort sett i alla situationer.

”Jag är en person som tar 100% ANSVAR för mina handlingar och mitt agerande. Jag är OPENMINDED och som ger mig möjligheten att se POSITIVT på mig själv. Min potential är beroende på min förmåga at se positivt på mig själv.”

I December 2020 kommer min återämtning vara max en halv dag – detta är något som som för det mesta stämmer nuförtiden. Jag har medvetet jobbat med mig själv, mina skuldkänslor och val. Jag har valt att varje dag lyssna på min kropp och tillåtit mig att vila/sova om jag känt att jag behöver det. Jag har därför inte blivit lika stressad sedan om jag inte har kunnat sova till natten utan bara omfamnat min vakenhet på ett annat sätt.

I December 2020 kommer vågen stå på det jag vill att den ska stå på – Siffrorna på vågen är tyvärr den samma. Jag har dock fortsatt med att lägga fokus på min täning istället för vågen. Antagligen har min motivation inte varit tillräcklig för att ha nått detta mål, fast ser det ändå inte som ett nederlag.

Under 2020 kommer jag utveckla min fotografering – detta inget jag känner att jag gjort. Jag har tyckt att det har varit svårt att motivera mig till att komma ut och använda systemkameran så jag lånade lätt ut en till Tova som behövde edn för sitt skolprojekt. Jag har ändå tagit många bilder fast då med min mobil.

Under 2020 kommer min hälsa att var i fokus – det tycker jag att den har varit till viss del då jag har skaffat mig väldigt bra träningsrutiner och sedan Mats började träna tillsammans med mig så har det varit lättare att hålla fast de dagar vi bestämt. Mina bad på lördagar har vekligen stärkt mig mentalt och jag har lyckats var i vattnet längre och längre.

Summan av dessa mål är väl att jag känner att 2020 har varit där jag har läkt och tillåtit mig att läka. Jag har arbetstränat på 50% sedan maj så det ser jag som en stor utveckling.

Nu ser jag fram mot ett nytt år med nya möjligheter och mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *