Jag,  Sjukskriven/Arbete

Vaknar såklart tidigt

Godmorgon, jag hade hoppats på sovmorgon eftersom jag inte kunde somna igår kväll. Jag somnade väl ungefär runt 03.00 i natt pga kaffet igår när Malin kom och fikade. Det är lite tråkigt att jag ska vara så känslig för kaffe eller rättare sagt koffeinet. Det är kanske dags att prova koffeinfritt vilket jag inte gjort ännu. Jag är ju egentligen inte beroende av kaffe som många andra utan har alltid kunnat dricka kaffe sporadiskt. Fast ibland tycker jag kaffe är så gott så jag inte kan motstå att dricka det.

Jag vaknade innan klockan sju och jag försökte somna om fast det gick inte så nu har jag gått upp, satt igång en maskin tvätt och valde att komma in här en stund. Utomhus är det fortfarande mörkt trots att klockan snart är 8.00. Utomhustermometern visade att det var -3 grader så det verkar som det blir en härlig dag.

Eftersom vi ska på utflykt idag så hoppas jag att även solen vill titta fram så jag kan ta lite fina bilder med systemkameran som jag äntligen hittade. Jag har letat överallt trodde jag … Det enda stället jag inte letat på var i tv-bänken och där nedtryckt i en låda. Jag inte minnas att jag stoppat den där…

Det är väldigt längesedan jag tog kort med den kameran så nu är det väl dags. idag kan vara en bra dag att ta lite fina vinterbilder. Jag vill ju komma ihåg allt jag har lärt mig angående att ta bilder med systemkamera. Träning ger ju som sagt var färdighet.

Bild tagen från slottsvallen in mot stan med systemkameran 2018

Mats sover fortfarande så jag tror inte att vi kommer att komma iväg till gymmet nu innan det är dags att fara över bron med matsäck. Vi kanske orkar komma iväg i eftermiddag/kväll om jag inte är för trött och måste samla energi inför en ny jobbvecka.

Jag har ju fått lite övningar hemskickade för min onda höft så de tänker jag att jag ska göra nu innan jag gör frukost till oss. Jag har lite ont sen löpningen igår, det är svårt att avgöra när det blir för mycket och för långt att springa. Det onda kommer ju inte förrän efteråt fast fysioterapeuten tyckte att jag skulle lyssna på kroppen och absolut inte springa om det gör mer ont.

Nu önskar jag all fina vänner i cyberrymden härlig söndag, kram Susann

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *