Valborg och covid-19test gånger 2

Det blev en ganska fullspäckad dag för mig, igår på valborg. Mötet på morgonen gick bra och sedan hade jag lektioner hela förmiddagen hemifrån soffan. Jag slutade vid lunch och vid 13.15 åkte jag och hämtade ut mitt test vid sjukhuset. Jag satt i bilen och gjorde testet och det är verkligen ingen trevlig procedur. Det är svårt att veta om en fått upp topsen tillräckligt i näsan och att dra topsen på mandlarna och bakre halsvägg var inte trevligt. Jag höll på att kräkas flera gånger.

Sedan när jag kom hem från att jag testat mig så vilade jag fast kunde inte sova.

Klockan 16.00 hade vi bestämt träff med Linda och Christian vid Stensö för vi skulle grilla tillsammans. De hade med sig testkit för Corona så det gjorde vi på oss. I Österrike testar de sig väldigt ofta och de får ett antal test som är gratis i månaden som de hämtar ut på apoteket. Lite skillnad från hur vi gör här i Sverige. Vi hade i alla fall bestämt att vi skulle testa oss för med dessa test får en resultatet efter ca 15 min. På detta test räckte det med att sticka upp en tops i näsan och droppa några droppar med något som jag inte vet vad det var och sedan väntade vi. Vi testade alla negativa så det var ju bra.

Eftersom testen visade negativa så fortsatte vi att umgås och efter grillningen åkte vi hem till Linda och Christian för att spela kort. Det blev en trevlig eftermiddag kväll tillsammans. Det var inte som det brukar fast vi sjöng in våren med en sång vid brasan.

2 kommentarer

  1. Jag gjorde testet hemma höll på att spy, men mitt var ju positivt
    Skönt för dej, önskar er en trevlig Maj månad

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.