Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Vår lördag innan första advent

Idag har vi varit aktiva och hållt på och fixa hela dagen. Vårt projekt är som sag var att få till vårt gamla sovrum till tvrum. Vi har burit och slängt en massa skräp som vi hade liggandes i rummet. Nu är vi nästan klara, bara ett skåp som ska upp och en bokhylla som ska tömmas och flyttas på. Jag tycker att det blev riktigt mysigt och sedan när det är helt färdigt kommer jag vara nöjd. Jag hoppas Mats blir det så småningom när han vant sig vid rummet. Imorgon kommer vi få hjälp med att få upp skåpet av Jimmy för jag tror vi behöver vara en till som håller medans någon skruvar.

I eftermiddag fick vi även ett infall att vi behövde ett nytt soffbord så då åkte vi och köpte ett på Mio. Tyvärr får vi vänta på det till nästa vecka.

Efter dagens slit lagade vi planka som blev hur bra som helst. Det kändes verkligen lyxigt med plankan, ett glas rödvin framför tvn. När vi var på Mio och köpte bordet fick vi också tre månader gratis med Cmore och det var vi såklart tvungna att se på medans vi åt. Vi tittade på en julfilm cheesy fast det är väl det julfilmer är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *