Varmare idag den 2 februari 2021

Frukosten är intagen, havregrynsgröt med lingonsylt. Tv-nyheterna är på och idag är det varmare utomhus, -3 grader. Jag hoppas det inte blir varmare för det vore tråkigt om snön smälter bort. Nu tycker jag den kan ligga ett tag. Vi har pratat om att åka längdskidor i Nybro, personal på Centrumskolan. Det skulle vara kul att prova igen efter att inte åkt som vuxen för i mitt huvud är jag jättebra på att åka. Det stämmer säkert inte, fast det vore kul att prova och kunna åka utan att ramla.

Idag är det vår träningsdag så ev blir det gymmet ikväll när Mats jobbat färdigt. Vi får se vilken tid Mats blir färdig för vi vill inte åka när det är många människor där.

När jag kommer hem blir det lite plock eftersom vi fortfarande inte plockat upp allt efter vår resa. Jag tänker att jag har fram till fredag att fördela det jag behöver göra innan det är färdigt. Det är skillnaden från innan att jag kan vänta och dela upp mitt ”jobb” för att min energi ska räcka. Jag har lärt mig vad som fungerar bäst och jag har lärt mig att inte bli allt för stressad av att det är lite stökigt innan det är färdigt. Det blir säkert en hel del vila i eftermiddag.

Nu önskar jag alla en fin tisdag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.