Vart är solen?

Idag gick det bra att vara att vara hela dagen på Centrumskolan, det gick bättre än vad jag trodde. När jag åkte hem var jag lite snurrig och efter en timmes sömn kändes det bättre. Fast min hjärna är fortfarande lite dimmig så vi får se hur detta slutar. Än så länge känns det lite tidigt att säga att det inte fungerar med 75%.

Ikväll skulle Annika och jag bada i solnedgången och fick två kollegor med oss. De hade aldrig badat så kallt så ikväll skulle premiärdoppet ske för dem. Båda två tog sig ner i vattnet och gjorde det med bravur. Tyvärr var det lite molnigt så någon solnedgång fick vi inte se. Det var 0 grader i luften och 2,2 grader i vattnet och som vanligt var det skönt. Sedan satt vi där i kallbadhuset och drack kaffe och blåbärssoppa. Det blev en mysig stund tillsammans.

Nu är det Mästerkocken på tv och sen ska vi titta på Tunna blå linjen som vi missade i söndags. Sedan blir det sängen för mig. Nu känns det som om jag behöver tänka på att få mycket sömn med tanke på mitt mående.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *