Vilken vĂ€rme vi har 🌞

9.30 möttes vi upp pĂ„ Koudden Mats och jag plus de som skulle göra reportaget om vĂ„rt badande. Fotografen pĂ„ Barometern kĂ€nde vi tlll för hans son och Victor har spelat hockey ihop. vi blev intervjuade och fick hoppa i vattnet. Det var 22,1 grader i vattnet sĂ„ det var knappt sĂ„ det svalkade och utomhustemperaturen lĂ„g pĂ„ 27 grader. Vi fĂ„r se hur de vinklar reportaget, alltid spĂ€nnande och dessutom vet vi inte nĂ€r det kommer i tidningen för bĂ„de Mats och jag glömde frĂ„ga đŸ€”.

Dagens lunch intogs pÄ en ny restaurang hÀr i Kalmar, en sushirestaurang, Mimami. Jag valde en blandad meny och Mats tog poké bowl. Samina och William valde samma som mig och alla fyra var nöjda med maten. Jag tycker det Àr kul att det kommer lite nya sushirestauranger till Kalmar dÄ utbudet varit dÄligt och begrÀnsat till en restaurang. Jag jÀmför med de stÀllen som jag har Àtit i Malmö.

Efter lunchen gick vi i nÄgra affÀrer och tittade innan vi Äkte hem. Jag var ganska trött sÄ jag vilade i uterummet och somnade som en stock. Jag hade precis vaknat nÀr Mats kom hem frÄn jobbet klockan 16.10. Jag behövde sömnen för sedan klockan fem trÀffade vi Karin och Madeleine för att springa och bada. Nu var utomhustemperaturen 33 grader sÄ det var ganska jobbigt att springa. Det var kul att trÀffa Karin igen för hon har inte varit med sedan mitten av april. Idag hjÀlpte hon mig med att peppa sÄ jag tog mig runt och det gick inte fort fast jag Àr ÀndÄ nöjd över dagens prestation. Jag hade aldrig klarat det utan henne idag.

Efter löpningen blev det ett dopp som vanligt vid Tallhagens brygga och ikvÀll var det 27,3 grader i vattnet. Det Àr inte konstigt att den kallas för pissviken. Det var faktiskt inte sÄ skönt för det svalkade ingenting efter löpturen. Det Àr sÄ jag kan sakna vinterbaden nu.

NÀr vi kom hem grillade vi revben och nu Àr det fotboll pÄ tv som gÀller, Tjeckien mot England. Jag ska gÄ och lÀgga mig i tid ikvÀll för imorgon bitti ska jag Äka till en kollega, Marielle. Vi ska Àta frukost hemma hos henne och sedan ska vi gÄ en promenad och ta ett morgondopp. Det ska bli skönt att börja dagen pÄ det sÀttet.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *