Yoga, överraskning och pizza.

Det blev faktiskt lite sovmorgon idag, så skönt. Jag somnade om efter att jag varit uppe på toaletten runt klockan sex. Jag brukar nästan aldrig kunna somna om fast gjorde det idag.

Jag steg upp vid 9,00 och gjorde mig i ordning för ett yogapass på Malkars. Linda vår kompis skulle leda passet och hon brukar inte vara i Lindsdal så jag passade på att vara med nu när hon hade passet här. 9.30 började passet och det var en timme långt. Det var ett pass med mycket stretchning och fokus på andningen. Det var precis ett sådant pass som jag behövde.

För ca ett och ett halvt årsedan gick jag regelbundet på yogapass och det var väldigt bra för min kropp. Sedan när jag började arbetsträna var det svårare att få yogapass regelbundet eftersom de passen jag ville gå på oftast låg på förmiddagar och jag har lite svårt att göra yogan själv hemma. Jag är lite för lat för det. Det passar mig bättre att åka hemifrån, göra det någon annan säger och sedan åka hem igen, färdigt. Fast i och med restriktionerna har det blivit ännu svårare då jag valt att inte åka till gymmet. Nu kanske det snart är dags att ta tag i min träning förutom löpträningen.

När jag kom hem från yogapasset var Christian här, Lindas sambo. Mats och Christian hade planerat en överraskningsträff, så mysigt. Mats ringde Linda och sa att hon skulle köra förbi oss på hemvägen för hon visste inte om den här träffen även om hon anade att någonting skulle hända. Vi brukar turas om att hitta på saker och överraska varandra. Förra gången var det Linda och jag som överraskade Mats och Christian. Så nästa gång är det Linda och min tur igen och överraska med något. Så nu är det bara till att börja planera. Att planera nästa överraskning ska bli kul, vi får se vad det blir.

Mats och Christian hade gjort brunch som vi åt och så drack vi lite bubbel och skålade för vår vänskap.

När vi hade ätit färdigt så blev vädret fint så till och med solen tittade fram när vi gick en promenad ut mot Värsnäs. Det blev en skön promenad.

Efter promenaden spelade vi gin rummy och Christian vanna överlägset. Det blev en heldag tillsammans med Linda och Christian så himla mysigt.

När Linda och Christian hade åkt hem åkte vi förbi Malin och Urban eftersom Malin fyller år idag. Vi bara lämnade en flaska bubbel och sedan fick hon disktrasor som jag virkat.

Sedan åkte vi och köpte pizza och åt framför tvn och tittade på Ironman 3.

Nu är det Robinsson som gäller och sedan sängen för att få sin skönhetssömn inför en ny jobbvecka.

Jag hoppas ni haft en underbar helg, kram Susann 💜

9 kommentarer

  1. Tack fina Susanne. Vilken fantastisk dag vi fick. Roligt att Du kom till yogan🙏🧘‍♀️ Nu ska det bli kul att planera bäst överraskning. Varm kram 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *