Jag,  Systemkameran

Ta bättre bilder

Ikväll började äntligen den efterlängtade kursen ta bättre bilder. Jag går den genom Sensus och den är på fyra gånger. Mina förväntningar på kursen är att jag ska lära mig att komponera bilder, få tips hur jag kan fotografera i motljus och vad jag ska tänka på vid rörelsebilder. Det visar väl sig om jag får mina förväntningar tillgodosedda. 🙂

Ikväll fick vi lära oss lite ”fotoregler” – hur en ska tänka när en komponera bilderna.

Nu är det bara till att träna så jag får in tänket när jag fotograferar så det sitter i ryggmärgen. 🙂

One Comment

  • Elicia Lorelli

    You could certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always go after your heart.

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.