Home

Min bloggresa startade 2017 för att jag kände att jag behövde kunna se min aframsteg efter en fallolycka i skidbacken. I december 2015 var jag och min familj i Österrike och åkte utför, och det var då jag ramlade och slog i axel och huvud. Efter det fallet fick jag många symptom som var kopplade efter en trolig hjärnskakning och whiplashliknande symptom som huvudvärk, illamående och yrsel. Jag var även otroligt ljud och ljuskänslig.

Jag har varit sjukskriven sen dess och har provat arbeta emellanåt fast det har inte fungerat då jag är förskollärare och förskolans miljö inte har varit den rätta för mig efter olyckan.

Det senaste året, 2018 har jag varit på socialförvaltningen där jag fick arbetsträna till en början och sedan maj förra året har jag jobbat 25%.

Eftersom kommunen som jag arbetar för inte hittar någon arbetsplats till mig är jag nu uppsagd och min sista dag är 26:e april 2019. Om det inte dyker upp något innan dess så får jag vara på socialförvaltningen till min sista dag i kommunen.

Jag är inskriven på arbetsförmedlingen som har samarbete med försäkringskassan och på så vis hoppas jag kunna hitta ett nytt arbete som fungerar för mig i nuläget.

Sedan november 2019 har jag arbetstränat på Centrumskolan och då började jag på 2 timmar per dag. Sedan maj iår har jag arbetstränat 50% och  jag har ett beslut på att vara där på  till 9 februari 2021.