Vem är jag?

Hej!

Mitt namn är Susann och är utbildad förskollärare. Jag är gift med Mats och vi har tre barn. Mats och jag bor i en villa norr om Kalmar, barnen är utflugna. Här kommer ni kunna följa min vardag, mina tankar och funderingar. Jag började blogga efter en tids sjukskrivning. Jag blev sjukskriven på grund av en fallolycka i skidbacken när vi var i Österrike 2015. Jag har haft problem med ljud och ljus, huvudvärk, illamående och yrsel ända sen dess. När jag började blogga ville jag kunna se mina små framsteg tydligare, skriva och reflektera var ett sätt för mig. Jag kunde lätt gå tillbaka i mina inlägg och faktiskt se att jag sakta blev bättre och fick mer energi.

Just nu handlar mitt liv mycket om min träning på gym och i löpspåret. Jag har siktet inställt på ordet hälsa och livskvalité. Min resa tillbaka där jag befinner mig nu har varit en berg och dalbana. Jag har arbetstränat på en 5-9 skola med elever inom autismspektrat. Den 16 augusti 2021 är min första jobbdag på Centrumskolan och jag ska jobba 50%.

Vad livet bjuder på i framtiden får vi se.

Alla bilder i min blogg är mina om inget annat anges.

Jag kan kontaktas på susann@zinnie.se