11 augusti 2020

Idag vaknade jag innan klockan ringde fast jag var trött eftersom jag somnade sent pga allt kaffe jag drack igår.

När jag kom till jobbet var jag först av alla och vågade inte låsa upp ifall jag skulle utlösa något larm då jag aldrig behövt tänka på det innan då det alltid kommit någon före mig.

Det dröjde inte så länge tills en kollega kom och nu vet jag hur jag gör ifall jag är först någon annan gång. 😊

Jag jobbade förmiddag idag och det var hur mycket som helst att göra. Vi har möblerat om i elevernas rum och det är fortfarande rum som ska fixas innan skolstarten nästa vecka. Jag har även fixat namnskyltar till rummen och deras platser, trodde jag skulle hunnit med att laminera och sätta upp alla idag fast får göra det senare.

När jag kom hem hade Samina fixat lunch som vi åt tillsammans framför tvn. Därefter somnade jag helt utmattad i soffan och sov en och en halvtimme och när jag långt om länge hade vaknat till liv åkte Samina och jag och handlade skaldjur till ikväll.

När mats kom hem från jobbet åkte han och gymmade fast jag slopade det då jag vill hushållar med min energi nu när jag börjat arbetsträna igen. Onsdag och torsdag kommer vara två heldagar för mig eftersom vi får en utbildning i lågaffektivt bemötande. Jag ser verkligen fram emot dessa två dagar och dess innehåll. Jag kände ju i slutet av förra terminen att jag skulle vilja ha mer input kring lågaffektivt bemötande.

När Mats hade gymmat åt vi skaldjur och bara umgicks. Vi spelade gin rummy med Samina Ikväll för imorgon åker hon till Malmö med tåget. Det blev att hon åkte någon dag innan vi åker ner med Rasmus och Tova.

Nu måste jag sova för att vara så pigg som möjligt imorgon. Godnatt 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *