Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 16 augusti 2024

Idag hade jag sovmorgon och cyklade till jobbet vid halv tio. Idag har vi haft kickoff och vi började med picknick i slottsparken. Vi blev indelade i fyra lag och körde en fyrkamp med ”grenarna” mölky, ladder golf, historiequiz och till sist musikquiz.

I slottsparken åt jag sushi och vi gjorde de två första tävlingarna, mölky och ladder golf. Därefter gick vi tillbaka till skolan och körde historiequiz med Lasse från länsmuseet. Mitt lag var sämst på frågorna och vi lyckades inte så bra i musikquizet heller.

Jag och Marielle var iväg till kallbadhuset och badade. Det var 21 grader i luften och 20,7 grader i vattnet. Sedan åkte jag tillbaka till skolan där några kollegor var kvar.

Vid halv sjutiden cyklade jag bort till stället där Mats ställt husbilen. Jag köpte med mig en kebabtallrik som jag åt I husbilen. Sedan tittade jag färdigt på en serie medans jag väntade på Mats. Han var på slottshotellet med sin personal.

Vid niotiden kom han och då körde vi till Byxelkrok och det var jag som fick köra. Vi åker i från Ironman som går av stapeln imorgon.

Nu ska jag sova, godnatt 💜

2 kommentarer