Bloggpyssel

Jag försöker fixa till min blogg igen. Jag vet inte riktigt hur bra det blir för jag får prova mig fram helt enkelt. Nu tycker jag att jag fått till den och hoppas att det går att lämna kommentarer för det är alltid roligt när någon har lämnat ett litet avtryck här inne hos mig. Då blir jag glad och tacksam💜

Idag blev det en promenad med en elev på Centrumskolan och vi klarade oss från regnet. Jag trodde att det skulle börja regna fast istället sprack det upp och blev lite soligt.

Jag har som vanligt sovit en stund när jag kom hem från Centrumskolan. När jag vaknade satte jag igång med att vara här på bloggen och fixat. Nu ska jag snart ta tag i lite städning, dammsugaren och Mats har redan tagit en svängom. Det var det första Mats gjorde när han kom hem, tror det nästan aldrig har hänt utan att jag har påmint honom om att vi ska städa. Kanske är det så att det går att lära gamla hundar sitta 👍😮 Det vore ju bra i så fall.

Här händer inte så mycket i ens liv utan det känns ganska tråkigt och slentrianmässigt. Jag vet inte om jag hamnat i en downperiod för min kropp och känsla är ”ledsen” fast jag egentligen inte har något att vara ledsen för. Egentligen borde jag känna mig glad och sprudlande och ha massor av positiv känsla inom mig med tanke på att det är snart är sommarlov och jag ska få en anställning till hösten. Vi har coronavänner som vi umgås med så vi är ju inte helt isolerade som många andra. Jag har alla här på bloggen som ger en energi fast ändå känns det inte lika roligt att skriva här för jag har inte så mycket att berätta om. Jag hoppas jag snart ska få lite mer energi för jag har verkligen varit trött den sista tiden. Det är svårt att hushållar med energin så det inte blir sådana här dippar. Fast jag måste ju också leva och försöker göra saker som ger mig energi.

JAg ser fram emot att vara ledig och att restriktionerna ska släppa så en kan känna att en kan resa igen, uppleva nya platser och träffa pappa. I och för sig är han vaccinerad fast vi i Kalmar län har ju lite strängare restriktioner fast jag hoppas att vi i sommar kan göra lite utflykter tillsammans med honom. Den senaste gången vi gjorde något på semestern tillsammans med pappa var för två år sedan då vi cyklade på Ven.

Den här sommaren tänkte jag att vi skulle åka runt nära där han bor, Våxtorp utanför Laholm. Inga hon bloggar om så fina vandringar som hon gör på Bjärehalvön och med omnejd så jag blir så sugen på att åka till något utav alla fina ställen som hon visat på sin blogg. Det vore roligt att kunna åka tillsammans med pappa och Mats i sommar och utforska miljön på västkusten.

Har ni några semesterplaner?

Vi har börjat att fundera, ev blir det en trip till *Gotland med Malin och Urban. Vi har ju som tradition att åka på en gemensam semester tillsammans med dem. Vår första resa gjorde vi till en camping när Felix och Victor var ett år 1996. Vi hoppas vi kommer iväg för jag och Mats har aldrig besökt Gotland och det står på vår önskelista. Sedan hoppas vi att vi kan besöka Mats släkt i Flen. Vi brukar träffa dem nån gång per år fast nu var det ju ett tag sedan vi kunde ses. Annars blir det nog hemester, även om längtan är stor att bila i Europa.

Nej, nu får jag inte smita från städningen längre, så jag önskar er en fortsatt fin kväll, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *