EfterlĂ€ngtad fredag 😊

Idag kliver jag upp till ett soligt Lindsdal, lite blÄst och 13 grader varmt. Kan dagen börja bÀttre?

Jag har sovit ganska bra inatt Àven om det tar lÄng tid för mig att somna. Vid ett-tiden var jag uppe och tog huvudvÀrkstabletter för jag hade jÀtte ont i huvudet. Jag trodde att jag skulle kunna somna utan tabletter fast insÄg att det var omöjligt. Med tvÄ tabletter intagna sÄ somnade jag vÀl hyfsat snabbt och sov till klockan sex fast jag klev inte upp förrÀn strax efter Ätta. Det mÀrks att jag Àr seg och trött dÄ jag orkar ligga kvar i sÀngen sÄ lÀnge utan att bli rastlös. Jag har tittat runt pÄ mobilen, lÀst bloggar mm.

Fredag och den hĂ€r dagen kĂ€nns riktigt efterlĂ€ngtad eftersom det innebĂ€r att det Ă€r helg och tvĂ„ lediga dagar. Den hĂ€r veckan har jag varit tom pĂ„ energi och vĂ€ldigt nedstĂ€md och svĂ„rt att hitta motivation och positivitet sĂ„ nu tĂ€nker jag att en helg ska hjĂ€lpa. Jag ska bara boosta mig sjĂ€lv med saker som jag tycker om att göra. 😊

Det kommer vara ganska lugnt pÄ Centrumskolan idag, jag har tid för icabestÀllningen och sedan pÄ eftermiddagen ska Annika och jag antagligen Äka till LÄngviken tillsammans med nÄgra elever pÄ elevens val. Om det fina vÀdret som just nu rÄder hÄller i sig, annars kommer vi vara kvar pÄ skolan och spela spel.

IkvÀll har vi inga planer, Mats ska spela paddel efter jobbet fast det kommer inte bli sÄ sent. Jag tror att han skulle spela mellan 16-17. Det kommer bli en chillkvÀll hÀr hemma och bara mysa framför tvn. Jag kanske Äker och handlar lite skaldjur till kvÀllen som vi kan mysa pÄ.

Hur ser din fredag ut?

Jag önskar er en hĂ€rlig fredag och en bra start pĂ„ denna helg, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Ibland tar energierna slut. Mina Àr oxÄ pÄ upphÀllningen. Inte blir det bÀttre av att det nu Àr oktober.
    Önskar dig en hĂ€rlig men trevlig helg.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.