Familj,  Jag

Glömmer bort mig….

Idag har jag gjort för mycket igen 😞 Det är så himla svårt att göra lagom för min energi. Vi började rensa på vinden och det var så varmt så när vi hade fått ihop ett lass med skräp i bilen så tog vi paus och körde till den nya återvinningscentralen.

Efter återvinningscentralen åkte vi till Kalmarsundsparken, jag ville bada och titta på sandskulpturerna som finns där. Det har varit sandskulpturstävling där och det brukar vara fina statyer utav sand. 😄


Här är vinnarskulpturen 😄

Jag kommer inte ihåg vilken som kom tvåa och tre utan lägger bara upp bilderna på de andra skulpturerna.

Det blev inget dopp idag heller för det blåste jättemycket så jag hade ingen lust att hoppa i. Tänk att jag fortfarande inte har doppat mig i år.

Vi åkte till Ikea istället för att köpa lite lådor till det som vi faktiskt tänker spara på vinden. Vi passade på att äta lite korv när vi ändå var där, billigare lunch får en ju leta efter. 😄

Sen när jag kom hem var jag supertrött så jag somnade och sov mellan 15.00 och 17.00 och då tvingade jag mig upp, gick och la mig i soffan i uterummet och somnade igen. Det kommer nog inte bli en rolig natt. 😞 Jag måste lära mig hushållar med energin bättre, jag vet fast så svårt att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *