Godmorgon alla fina 💜

HÀr har jag vaknat upp till en ny vecka, solen skiner sÄ det ser lovande ut för Ànnu en fin sensommardag. VÄr termometer visar 11 grader sÄ Àn sÄ lÀnge Àr det ganska ok grader utomhus.

Jag Àr ganska trött idag, beror sÀkert pÄ att Victor och hans kompisar kom sent igÄrkvÀll, runt 23.30. Sedan satt de uppe i uterummet ganska lÀnge och jag har ju alltid lite svÄrare att sova nÀr jag vet att andra Àr uppe Àven att jag inte hörde dem. Jag fÄr ta igen min sömn inatt och komma i sÀng tidigt.

Det Àr snart Centrumskolan och pÄ vÀg in ska jag köra förbi Maxi för att hÀmta skolans bestÀllning. Nu kan en inte fÄ hemleverans pÄ förmiddagarna sÄ dÀrför behöver jag hÀmta det innan jag börjar. Det Àr lite matvaror som jag behöver ha till hemkunskapslektionen idag klockan 11. Eleverna ska fÄ laga bondomelett och teoriuppgiften kommer handla om budget.

Jag kommer att fĂ„ trĂ€ffa victor en stund ikvĂ€ll dĂ„ han har lovat att Ă€ta middag innan han beger sig till Byxelkrok igen. De har fortfarande mĂ„nga Ă€tande gĂ€ster och kommer ha öppet till Ölands skördefest som Ă€r första helgen i oktober. Det ska bli kul att hinna se honom och prata lite innan han sticker igen.

Jag önskar alla en hĂ€rlig mĂ„ndag, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *