Idag kommer eleverna 😊

Godmorgon alla fina som Àr hÀr inne och besöker mig, vad glad jag blir. Jag vaknade tidigt, strax innan Mats klocka skulle ringa vid 6. Jag lÄg kvar en stund och lÀste lite bloggar som jag för det mesta gör innan jag gÄr upp. Nu Àr klockan runt halv sju och termometern visar pÄ 7 grader utomhus. Det mÀrks att vi gÄr mot kallare tider. Jag hoppas vi fÄr en fin sensommar nu i september. Jag Àr förstÄs lite kluven för ena sidan vill jag att solen ska skina och att det Àr varmt och andra sidan lÀngtar jag till temperaturen i vattnet sjunker till runt 10 grader. Jag tycker det Àr en sÄn hÀrlig kÀnsla och badupplevelsen blir sÄ frisk.

Nu pÄ morgonen ska Filippa komma och se vart hon ska bo de nÀrmaste nÀtterna innan hon fÄr tillgÄng till sin lÀgenhet. filippa Àr dotter till en utav Fatimahs jobbkompisar och det Àr dÀför som vi ska ha en inneboende nÄgra nÀtter. Jag har kommit pÄ att jag mÄste göra en till husnyckel för vi har ingen extra lÀngre, sÄ jag hinner göra det innan jag börjar jobba klockan 10.

Idag blir det en fullspĂ€ckad dag och det Ă€r idag jag kommer hĂ„lla min lektion i hemkunskapen. Jag tror faktiskt att jag Ă€r lite nervös för det Ă€r ju lite skillnad nu nĂ€r det Ă€r jag som ska ha lektionen och inte bara vara med pĂ„ lektionen nĂ€r nĂ„gon annan har den. Det ska bli spĂ€nnande och roligt. Idag pĂ„ första skoldagen Ă€r det bara de ”gamla” eleverna som kommer och imorgon kommer de nya. De nya eleverna har lite inskolning första veckan och kommer bara nĂ„gon timme första dagen. Det ska bli vĂ€ldigt roligt att trĂ€ffa alla elever och nu kickar vi igĂ„ng höstterminen.

Jag ville bara in hÀr en snabbis och nu önskar jag alla en fin mÄndag sÄ ses vi ikvÀll, kram Susann

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *