Ingen löpning 😱

Jag är fortfarande trött och känner mig seg. När jag kom hem från Centrumskolan vilade jag lite innan jag vek lite tvätt. När Mats kom hem vilade han lite innan han bestämde sig för att springa. Jag passade på att handla medans han sprang. Eftersom vi inte skulle springa tillsammans med Karin och Madeleine så hoppade jag löpningen ikväll. Jag tänker att jag samlar så mycket energi som möjligt denna vecka för på måndag åker jag till Stockholm med jobbet. Vi ska sova på hotell en natt och kommer hem tisdag kväll.

Mats sprang 9 kilometer så han var nöjd när han kom hem. Det var längesedan han var uppe på den längden. Jag var nöjd med mitt beslut att inte springa. Det enda jag kan sakna är doppet som brukar ske efter löpningen.

Ikväll blev det risgrynsgröt, jag blev så sugen på det när jag var i affären. Kan ni tänka er att jag övervägde att köpa en färdig korv med gröt fast när jag skulle ta den så skrek det i hela min kropp NEJ. Jag kunde inte köpa färdigkokt gröt så jag kokte när jag kom hem. Det blev kalmarkorv till gröten, jag är uppvuxen med att äta lökkorv till utan smörgås bara korv.

Det blev en lugn kväll och vi hann vika lite tvätt innan vi hamnade i soffan framför tvn. Det får bli tidigt i säng ikväll.

Hur har ni haft det idag?

Jag hoppas ni haft det bra, önskar er en fortsatt fin kväll, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *