Jag

Ingen löpning đŸ˜±

Jag Àr fortfarande trött och kÀnner mig seg. NÀr jag kom hem frÄn Centrumskolan vilade jag lite innan jag vek lite tvÀtt. NÀr Mats kom hem vilade han lite innan han bestÀmde sig för att springa. Jag passade pÄ att handla medans han sprang. Eftersom vi inte skulle springa tillsammans med Karin och Madeleine sÄ hoppade jag löpningen ikvÀll. Jag tÀnker att jag samlar sÄ mycket energi som möjligt denna vecka för pÄ mÄndag Äker jag till Stockholm med jobbet. Vi ska sova pÄ hotell en natt och kommer hem tisdag kvÀll.

Mats sprang 9 kilometer sÄ han var nöjd nÀr han kom hem. Det var lÀngesedan han var uppe pÄ den lÀngden. Jag var nöjd med mitt beslut att inte springa. Det enda jag kan sakna Àr doppet som brukar ske efter löpningen.

IkvÀll blev det risgrynsgröt, jag blev sÄ sugen pÄ det nÀr jag var i affÀren. Kan ni tÀnka er att jag övervÀgde att köpa en fÀrdig korv med gröt fast nÀr jag skulle ta den sÄ skrek det i hela min kropp NEJ. Jag kunde inte köpa fÀrdigkokt gröt sÄ jag kokte nÀr jag kom hem. Det blev kalmarkorv till gröten, jag Àr uppvuxen med att Àta lökkorv till utan smörgÄs bara korv.

Det blev en lugn kvÀll och vi hann vika lite tvÀtt innan vi hamnade i soffan framför tvn. Det fÄr bli tidigt i sÀng ikvÀll.

Hur har ni haft det idag?

Jag hoppas ni haft det bra, önskar er en fortsatt fin kvĂ€ll, kram Susann 💜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *