Kaffets fel đŸ€”

Nu ligger jag hÀr pÄ ett hotellrum i Stockholm. Klockan Àr nÀrmare halv tvÄ mitt i natten. Marielle sover gott i sÀngen bredvid. Jag drack en liten kopp kaffe pÄ vÀgen upp till Stockholm. Vid 7.20 blev jag hÀmtad av Annika och MÀrit. Vi kom ivÀg senare Àn vad det var tÀnkt för det tog lÀngre tid Àn vad vi trodde att hÀmta ut hyrbilen. VÄra andra kollegor Äkte i skolans buss.

Jag började köra och vid Tindereds rastplats köpte vi kaffe och bytte chaufför.

NÀr vi kom fram till hotellet strulade det vid incheckningen, de hittade inte vÄr bokning. Vi fick ett rum som vi kunde stÀlla in vÄra vÀskor i och sedan skulle vi komma tillbaka lite senare dÄ fler rum var stÀdade.

Vi gick till Vapiano och Ă„t lunch innan vi gjorde stan.

Jag hittade lite födelsedagspresenter innan vi gick tillbaka till hotellet. NÀr vi kom tillbaka hade alla checkat in förutom Annika och MÀrit. DÄ hittade de inte bokningen igen och de höll pÄ ganska lÀnge innan de till slut fick en svit.

Det blev förfest hos Annika och MÀrit. Jag hann vila en liten stund innan jag gjorde mig iordning för kvÀllen. Vi gjorde en musikquiz fast jag Àr verkligen urdÄlig pÄ artister och lÄttexter.

Klockan 18.30 hade vi bokat bord pÄ Djingis Kahn. Det var gott och trevligt. Jag blev supermÀtt.

Sedan gick vi tillbaka till hotellet och hade efterfest hos Annika och MÀrit. Vi spelade ett spel som MÀrit köpt, ett sÄngspel. Det var jÀttesvÄrt och mitt lag var lika dÄliga pÄ texter sÄ vi vann inte. Runt 23 gick Marielle och jag tillbaka till vÄrt rum och har haft underbart hÀrliga diskussioner om det mesta. Det Àr sÄ hÀrligt och kul att diskutera tillsammans med Marielle, jag Àlskar det. Det Àr inte sÄ mÄnga som kan diskutera och reflektera pedagogik och andra saker fast Marielle Àr duktig pÄ det. Jag tycker vi har intressanta diskussioner.

Nu borde jag sova för klockan ringer 6.45 fast kaffet stĂ€ller till det som vanligt. Jag vet att jag fĂ„r skylla mig sjĂ€lv …

Nu ska jag försöka sova, hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.