Kaffets fel 🤔

Nu ligger jag här på ett hotellrum i Stockholm. Klockan är närmare halv två mitt i natten. Marielle sover gott i sängen bredvid. Jag drack en liten kopp kaffe på vägen upp till Stockholm. Vid 7.20 blev jag hämtad av Annika och Märit. Vi kom iväg senare än vad det var tänkt för det tog längre tid än vad vi trodde att hämta ut hyrbilen. Våra andra kollegor åkte i skolans buss.

Jag började köra och vid Tindereds rastplats köpte vi kaffe och bytte chaufför.

När vi kom fram till hotellet strulade det vid incheckningen, de hittade inte vår bokning. Vi fick ett rum som vi kunde ställa in våra väskor i och sedan skulle vi komma tillbaka lite senare då fler rum var städade.

Vi gick till Vapiano och åt lunch innan vi gjorde stan.

Jag hittade lite födelsedagspresenter innan vi gick tillbaka till hotellet. När vi kom tillbaka hade alla checkat in förutom Annika och Märit. Då hittade de inte bokningen igen och de höll på ganska länge innan de till slut fick en svit.

Det blev förfest hos Annika och Märit. Jag hann vila en liten stund innan jag gjorde mig iordning för kvällen. Vi gjorde en musikquiz fast jag är verkligen urdålig på artister och låttexter.

Klockan 18.30 hade vi bokat bord på Djingis Kahn. Det var gott och trevligt. Jag blev supermätt.

Sedan gick vi tillbaka till hotellet och hade efterfest hos Annika och Märit. Vi spelade ett spel som Märit köpt, ett sångspel. Det var jättesvårt och mitt lag var lika dåliga på texter så vi vann inte. Runt 23 gick Marielle och jag tillbaka till vårt rum och har haft underbart härliga diskussioner om det mesta. Det är så härligt och kul att diskutera tillsammans med Marielle, jag älskar det. Det är inte så många som kan diskutera och reflektera pedagogik och andra saker fast Marielle är duktig på det. Jag tycker vi har intressanta diskussioner.

Nu borde jag sova för klockan ringer 6.45 fast kaffet ställer till det som vanligt. Jag vet att jag får skylla mig själv …

Nu ska jag försöka sova, hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *