Liftkort och termos

Idag vaknade jag runt sju och igår hade jag tänkt att om jag vaknar i vettig tid så ska jag åka till gymmet. Mats vaknade till efter att jag varit uppe på toaletten i morse och då frågade jag om han var trött och det var han. Jag tänkte då att jag ligger väl kvar och försöker somna om fast efter stund tänkte jag om och gick upp innan min hjärna bestämde något annat. Så kvart i åtta var jag på gymmet och gjorde lite styrketräning. Det blev 50 minuter och jag körde mycket ben. Jag ör så nöjd över mig själv att jag faktiskt tog mig till gymmet själv.

När jag kom hem hade Mats frukosten färdig så det var ju lyxigt att bara kunna sätta sig vi dukat bord.

Idag har det blivit en fixardag, efter frukosten hämtade vi bilen hos Oskarssons som vi lämnade kvar i går kväll. Vi bestämde även det sista med Malin och Urban angående när vi ska åka på torsdag och hur många dagar vi ska ta liftkort. Vi bestämde att vi hämtar dem på torsdag klockan 03.00 och att jag laddar våra liftkort med fyra dagar. Vi vill kunna åka alla dagar. Det känns lite overkligt att vi har bokat en fjällresa och att vi faktiskt ska åka på torsdag. Det kommer bara bli en kortjobbvecka. Det kommer bli så härligt med några lediga dagar tillsammans.

Vi har även varit en tur till XXL för jag ville köpa en termos som vi ska ha till varm choklad. Vi har ingen stor till chokladen utan har bara en stor termos till kaffe och jag vill inte använda samma termos till både kaffe och choklad. Det blev lite mer än bara en termos på XXL … vi hittade en mjuk väska och eftersom vi inte har någon bra så blev det en sådan också. Sedan när jag gick förbi lite skor som var på rean så hittade jag ett par vandringsskor, salomon goretx. Det var precis sådana som jag gillar och behöver. Mina skor som jag använder nu som är något liknande är trasiga så då passade jag på att köpa dessa som var på rea.

Ikväll invigde jag mina nya skor med en långpromenad. Det var skönt att komma ut och det hann till och med bli mörkt innan vi kom hem. Fast vi var förberedda, vi hade reflexer och pannlampa med oss. Skorna var väldigt sköna så köpet var ett bra köp.

Nu ikväll tittar vi på handbollen och Sverige har ju börjat bra så nu håller vi tummarna att de kan behålla ledningen till slutsignalen.

Jag hoppas ni haft en bra söndag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.