Jag,  Resor

Malmöresan – dag två

Klockan ställdes på halv åtta fast alla vaknade tidigare. Utanför lägenheten håller de på att jobba med något så det lät ganska mycket och de startade tidigt 😔
Efter frukosten skulle vi dra till Bordershop, vi hade köpt endagars biljett. Allt flöt bra så vi kom på båten en halvtimme innan vintern hade bokat. Det var lugnt på sjön, båten gungade knappt vilket jag tycker är bra då jag är eller i alla fall har varit ganska åksjuk.  På Bordershop handlade vi ganska snabbt, vi visste vad vi ville ha så nu är är vi nöjda med alla flaskor och dunkar.
Båtresan tillbaka gick bra, gungade bara lite så det var lugnt för mig även denna gång. Vi passade även på att äta lite lunch på båten, det blev korv och pommes.

När vi kom tillbaka till Malmö, gick vi och handlade lite frukostbröd tills imorgon. Sedan spelade vi kort, vi hade påbörjat Gin rummy igår kväll.
Därefter gick vi och hämtade pizza som vi åt i lägenheten. Vi köpte pizzan på Twin video och pizzeria, faktiskt god och billig. Den vegetariska pizzan kostade 65 kr och en med fläskfilé kostade 69 kr.

Efter middagen spelade vi Mysterium och sen var vi ganska trötta, så nu när klockan är 23.30 ligger alla till sängs.
Det blev en bra dag 😃 💜
Godnatt
💜

Kommentarer inaktiverade för Malmöresan – dag två