Jag

Måndag vecka 45 2019

Min vecka:

Måndag – Peugoten ska lämnas in på verkstaden. Det är en servicelampa som lyser lite då och då och vi vet inte varför. Eftersom bilen är alldeles ny för oss så vill vi såklart få det fixat.

I eftermiddag ska jag ha möte med rektorn på Centrumskolan, handläggaren och arbetsterapeuten på arbetsförmedlingen. Det ska kommas överrens om tider och vad som gäller för min arbetsträning.

Tisdag – ReDOgruppen på förmiddagen. till den hör gången skulle vi gjort en ”trasmatta” över våra aktiviteter för en dag. Eftersom inte jag kunde vara med på förra mötet måste jag vara där lite tidigare för att få information om det de diskuterade förra gången.

På kvällen är det löpning och gym som vanligt.

Onsdag – Jag hoppas få börja min abetsträning idag, 3h 20 min varje dag och helst förmiddagstider. Vi får se om det blir så.

Onsdagar är ju annars min vilodag mitt i veckan då jag inte brukar göra så mycket. Idag måste det bli lite städning för tänker inte ägna mig åt det i morgon då det är min födelsedag.

På kvällen är det träff i Garvaregården och kvällens ämne är dödssynderna och vilka är dagens dödssynder i samhället. Ska bli spännande att diskutera.

Torsdag – Eventuellt ”jobb” på förmiddagen. Ringa pappa som fyller 85 år och brukar även bli grattad tillbaka då vi delar födelsedag.

Får se om det blir träning som vanligt på kvällen eller om Mats planerat något annat. (antagligen inte för det är inte hans starka sida att komma ihåg min födelsedag)

Fredag – Vilodag.

Vid lunchtid har jag en tandläkartid, inte favoritstället om jag säger så. Det är nog ett tag sedan jag var där så det ska säkert tas röntengbilder och det är inte lätt att ta. Jag har väldigt stora kräkreflexer och det brukar sluta med att de få ta ”barnplåtar”.

Lördag – Springa på morgonen.

På kvällen är vi bortbjudna till en föredetta kollega till mig, min stora förebild Gitte. Det ska bli riktigt roligt och trevligt, ser henne typ en till två gånger per år.

Söndag – Morgonträning på Malkars, vi tänker alltid att det inte kommer bli så tidigt fast vi vaknar nästan alltid tidigt trots att vi inte ställer klockan.

Annars har vi inget inbokat idag, är det fint väder kanske det blir en långpromenad någonstans.

Beroende på hur det blir med min arbetsträning får vi se hur mycket fixande jag kan lägga in för att inte min energi ska tryta. Nu när Rasmus har flyttat har vi lite att fixa på övervåningen och det kommer bli ett långvarigt projekt i vinter/vår.