Arbete/sjukskrivning,  Jag

Min första dag

Då har jag varit ute i arbetslivet för första gången på länge. Det gick bra även om jag var ganska trött när jag kom hem. Jag fick börja dagen med att få information om skolan, koncernen Ambea och få inblick i deras värdegrund och ledord. Det blev även en hel del papper som skulle skrivas på som tex sekretess och den är ju densamma som finns i förskolans värld.

Idag har jag mest iakttagit, pratat med de elever som sökt kontakt och lärt mig några utav alla namn som jag kommer lära mig. Skolan är ju som sagt var ganska liten och med få elever som är fördelade i många smårum för att de ska kunna få arbetsro.

Det känns bra att komma ut och träffa andra vuxna, en har ju nästan blivit lite folkskygg nu när jag har varit hemma och skrotat så länge. Imorgon får jag en vilodag från Centrumskolan, fast jag har ReDOgruppen på tisdagar.

Mina dagar på Centrumskolan kommer att vara måndagar, onsdagar och torsdag, 3h 20 min varje dag. Det kommer att vara en bra start för mig och jag kommer verkligen se till att vila när jag kommer hem för att jag ska ha bra balans mellan min energi och aktiviteter.

Jag ser fram emot när jag har varit där lite längre och vet vad jag kan göra och bli lite mer delaktig i skolans verksamhet. Efter första dagen känner jag mig nöjd och tror att det kommer bli bra för mig och att jag sen kan utöka tiden i lagom takt.

Kommentarer inaktiverade för Min första dag