Mitt i veckan 😊 regn och trött.

Godmorgon till alla som Àr hÀr inne och lÀser. Jag antar att de flesta redan har varit vakna ett tag. SjÀlv tog jag sovmorgon, somnade om efter att Mats Äkt till jobbet. NÀr han Äkte hörde jag hur det regnade utanför fönstret sÄ jag bara stÀngde fönstret och somnade om sÄ gott. Det var nog precis vad jag behövde. Jag kÀnner mig trött och seg och nÀr jag sedan vaknade strax innan halv nio sÄ vaknade jag med lite huvudvÀrk. Jag vet inte om det Àr kroppen som talar om för mig att jag ska ta det lugnare pÄ jobbet och hÀr hemma. Jag fÄr se om huvudvÀrken försvinner under dagen. Eftersom jag inte gillar att ta tabletter sÄ har jag inte gjort det för den hÀr huvudvÀrken utan avvaktar tills den kÀnns som om jag mÄste ta en tablett för att den ska försvinna.

Idag ska jag tÀnka lite extra pÄ att se till att pausa nÀr jag Àr pÄ Centrumskolan, det Àr lÀtt att glömma bort min sjukskrivning som ÀndÄ finns av en anledning. Det fÄr helt enkelt bli en vilodag nÀr jag kommer hem, stÀda kan jag göra en annan dag. Det Àr viktigare för mig med ÄterhÀmtningen sÄ jag inte fÄr ett bakslag med daglig huvudvÀrk och yrsel.

Det Àr verkligen sovvÀder idag eller en dag dÄ en kan lÀsa en bok med ett tÀnt ljus bredvid sig. Det regnar och Àr grÄtt och 12 grader varmt utomhus.

Nu ska jag göra mig i ordning för att Äka till Centrumskolan, hörs senare, kram Susann

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *