Mysig hemmakväll 💜

Idag avslutade jag och Annika fredagslektionen med att åka till Skälby med några elever. Ni som inte vet vad Skälby är så är det ett stort område med lekplats och en 4H-gård med många olika djur. Där finns även ett utegym och området är väldigt populärt här i Kalmar. Det är ett välbesökt område för både barn och vuxna. Det var fint väder, solen sken så vi njöt att tillbringa sista lektionen där. Vi köpte även glass som vi åt i solen.

Efter jobbet åkte jag till stan för att se om jag hittade något som jag ville shoppa. Det blev en skjorta, tröja och kalsonger till mannen. Till mig själv blev det en BH, det var 20% på Lindex och sedan hittade jag en typ dunjacka på HM, på rean som jag tänker kommer vara jättebra när jag har vinterbadat och ta på sig. Den är jag väldigt nöjd med, det enda negativa är att den är vit.

Jackan som jag ska ha efter mitt vinterbad 😊

Efter min trip till stan mötte jag upp Mats på Maxi så vi kunde handla till fredagsmyset. Det blev skaldjur och lite annat smått och gott. Det blev en lugn hemmakväll framför tvn med våra skaldjur, så mysigt. Jag är rätt trött så det kommer nog bli tidigt i säng för att orka upp till löpningen i morgon bitti. Det är väl ganska vanligt att tröttheten kommer på fredagskvällarna.

Jag pratade med Malin i eftermiddag för att höra vad de skulle göra i helgen så vi bestämde att vi skulle ses imorgon. Det blir en tur till skogen för att se om vi hittar någon svamp. Sedan lagar vi något på kvällen och bara myser, kanske kan vi få stekt svamp. Vi hoppas på tur för det har vi inte haft de senaste åren som vi letat svamp.

Nu önskar jag alla en fin kväll, tack för att ni är här och läser och lämnar avtryck 💜 kram Susann

2 kommentarer

  1. Inga Johansson

    Snygg jacka, den blir säkert bra efter badet, det finns gott om svamp

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *