Mysig hemmakvĂ€ll 💜

Idag avslutade jag och Annika fredagslektionen med att Äka till SkÀlby med nÄgra elever. Ni som inte vet vad SkÀlby Àr sÄ Àr det ett stort omrÄde med lekplats och en 4H-gÄrd med mÄnga olika djur. DÀr finns Àven ett utegym och omrÄdet Àr vÀldigt populÀrt hÀr i Kalmar. Det Àr ett vÀlbesökt omrÄde för bÄde barn och vuxna. Det var fint vÀder, solen sken sÄ vi njöt att tillbringa sista lektionen dÀr. Vi köpte Àven glass som vi Ät i solen.

Efter jobbet Äkte jag till stan för att se om jag hittade nÄgot som jag ville shoppa. Det blev en skjorta, tröja och kalsonger till mannen. Till mig sjÀlv blev det en BH, det var 20% pÄ Lindex och sedan hittade jag en typ dunjacka pÄ HM, pÄ rean som jag tÀnker kommer vara jÀttebra nÀr jag har vinterbadat och ta pÄ sig. Den Àr jag vÀldigt nöjd med, det enda negativa Àr att den Àr vit.

Jackan som jag ska ha efter mitt vinterbad 😊

Efter min trip till stan mötte jag upp Mats pÄ Maxi sÄ vi kunde handla till fredagsmyset. Det blev skaldjur och lite annat smÄtt och gott. Det blev en lugn hemmakvÀll framför tvn med vÄra skaldjur, sÄ mysigt. Jag Àr rÀtt trött sÄ det kommer nog bli tidigt i sÀng för att orka upp till löpningen i morgon bitti. Det Àr vÀl ganska vanligt att tröttheten kommer pÄ fredagskvÀllarna.

Jag pratade med Malin i eftermiddag för att höra vad de skulle göra i helgen sÄ vi bestÀmde att vi skulle ses imorgon. Det blir en tur till skogen för att se om vi hittar nÄgon svamp. Sedan lagar vi nÄgot pÄ kvÀllen och bara myser, kanske kan vi fÄ stekt svamp. Vi hoppas pÄ tur för det har vi inte haft de senaste Ären som vi letat svamp.

Nu önskar jag alla en fin kvĂ€ll, tack för att ni Ă€r hĂ€r och lĂ€ser och lĂ€mnar avtryck 💜 kram Susann

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.