Arbete/sjukskrivning,  Jag

RĂ€tt val 😊

Fördelen med mitt jobb Àr att jag fÄr uppdatera mig pÄ olika saker. Idag var det lite engelska ord som friskandes upp i minnet. Engelska var inte mitt Àmne i skolan dÄ jag hade en riktigt dÄlig lÀrare som gjorde att jag hade ont i magen varje gÄng det var engelskalektion. Eftersom jag inte var sÄ bra och lÀraren visste det fick jag aldrig frÄgor som jag kunde utan bara frÄgor som hon visste att jag inte kunde och nÀr jag inte svarade gick alltid frÄgan över till den bÀsta. Det hjÀlpte ju inte precis sjÀlvförtroendet. Det Àr tur att förhÄllningssÀttet Àndras i skolan. TÀnk om google hade funnits nÀr en annan gick i skolan.

Efter Centrumskolan Äkte jag till Maxi och handlade till middagen som jag ska bjuda pÄ imorgon kvÀll pÄ bokcirkeltrÀffen. Det kommer bli majsfritters, ris och tomat- och avokadosallad. Till efterrÀtt ska jag göra flÀderpannacotta som ska serveras med olika bÀr.

Det blev för sent för mig att somna sÄ jag har bara vilat. NÀr Mats kom hem efter fyra undrade han om jag ville följa med honom till gymmet nu nÀr jag inte skulle springa med Sweden runners. Jag sa att jag skulle vila och valde att bara ta det lugnt ikvÀll. Jag kÀnner att jag tog rÀtt beslut angÄende det.

Ni kanske undrar hur det var nÀr Mats kom till förskolan i morse. Han tyckte det var bra att han hade varit dÀr nÀr den första personalen kom. BÄde han och den bitrÀdande var pÄ förskolan hela förmiddagen för att stötta personalen. Utanför hade det varit mycket liv och rörelse av bÄde tv-folk och radiofolk. Mats blev intervjuad igen pÄ radion. Det Àr otÀckt att sÄdant hÀnder, faktiskt lite skrÀmmande. En tÀnker att det inte ska hÀnda i lilla Kalmar.

Det blir tidig sÀnggÄende för mig och jag lÀr nog sova gott i natt.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *