Arbete/sjukskrivning,  Jag

Rocka sockorna och Global money week 😊

Idag rockar jag sockorna för allas lika vÀrde. Gör ni? Idag Àr det VÀrldsdagen för Down syndrom och genom att ta pÄ dig tvÄ olika strumpor sÄ uppmÀrksammar du olikheter och visar pÄ att alla mÀnniskor har lika vÀrde och rÀttigheter.

Jag sitter nu framför tv nyheterna som vanligt och dÄ fick jag veta att idag Àr starten pÄ Global money week. Det firas för att öka medvetenheten om ekonomiskt medborgarskap. Det ska engagera barn, ungdomar och deras samhÀllen för att lÀra sig om ekonomi och hur kan de bidra till att hushÄllar med resurserna. (tagit information frÄn Wikipedia)

Idag Àr det Ànnu en fin dag hÀr i Kalmar, solen skiner fast det Àr 3 minusgrader sÄ jag hoppas att isen pÄ bilrutorna hinner smÀlt tills det Àr dags för mig att Äka till Centrumskolan. MÄndag och ny vecka, tiden gÄr sÄ fort och helgen har bara svischat förbi trots att vi inte gjort nÄgot speciellt i helgen.

Idag vet jag att vĂ„ra vĂ€nner som bott i Österrike under vinterhalvĂ„ret Ă€r pĂ„ vĂ€g mot Sverige. Linda och Christian som har blivit vĂ„ra vĂ€nner Ă€r Ă€ntligen pĂ„ vĂ€g. Det ska bli sĂ„ kul att trĂ€ffa dem igen och kunna hitta pĂ„ roliga saker tillsammans. Först gĂ„r deras resa till Göteborg för att hĂ€lsa pĂ„ Lindas son som pluggar dĂ€r och sedan tror jag att resan gĂ„r mot Kalmar. Jag tĂ€nker lite extra pĂ„ dem idag och att deras resa gĂ„r bra och att de kör försiktigt. 💜

I dagens fotoutmaning som Christel har denna mĂ„nad Ă€r ordet – Vykort – Nu förtiden skickas ju inte vykort pĂ„ samma sĂ€tt som förut. Det fick bli bild pĂ„ mitt senaste vykort som jag fick av min chef MĂ€rit pĂ„ alla hjĂ€rtansdag.

4 kommentarer