Arbete/sjukskrivning,  Jag

Sista veckan i september 2021

Tänka att snart har september svischat förbi. Jag fattar inte hur fort tiden går och ju äldre jag blir desto fortare går tiden, konstigt eller hur?

Idag vaknar jag upp till ett grått väder om jag tittar ut på baksidan och soligt om jag tittar ut på framsidan. temperaturen ligger på 14 grader och jag tror jag väljer att bara titta ut från framsidan idag. Jag hoppas det soliga vädret håller i sig under dagen och kvällen.

Helgen passerade väldigt fort och eftersom vi inte var hemma utan i Malmö och besökte två utav tre barn så känns helgen inte riktigt som en helg. Det var trevligt i Malmö och nu har jag fyllt på mammahjärtat lite så jag klarar mig till nästa gång. Vi firade William och att S fått ett halvårsvikariat som socialsekreterare. Jag tror att hon säkerligen får fortsätta efter de sex månaderna. Tänk att nu ska hon in i ”ekorrhjulet”, fast jag tror att dagens unga vuxna är bättre på att rå om sig själva än vad en annan var. Det är lite en annan tid och det kan vara positivt tänker jag.

Idag blir det centrumskolan och jag har hemkunskap med en grupp killar. Det ska bli kul och deras teoriuppgift handlar om budget. De ska göra en egen budget som uppgift. Den praktiska delen består utav att de ska laga köttfärssås och spagetti, vilket jag tror kommer bli uppskattat. Jag måste bara komma ihåg att ta upp köttfärsen när jag kommer till jobbet.

Ikväll blir det nog bad tillsammans med några kollegor, får se vilka som hänger med. Nu är det ju ganska uppfriskande i vattnet vilket jag har längtat efter. Det är det härliga med att gå in i hösttiden att temperaturen i vattnet nu sjunker gradvis från gång till gång.

Bilden är tagen 29 september 2020

Jag önskar er en bra måndag, kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *