Arbete/sjukskrivning,  Jag

Skaldjursfredag 😊

Idag har varit en bra dag. Min energi har varit mer som det brukar sÄ det kÀnns ju bra. Jag hoppas att min energi kommer tillbaka helt. Det blev en lugn och trevlig dag pÄ Centrumskolan. IcabestÀllningen Àr gjord och den hÀr gÄngen blev det ganska mycket utöver all mat som vi bestÀller. Det blev lite spel och annat smÄtt och gott till kommande elevens val.

Annika och jag hade en trevlig eftermiddag med nÄgra elever vid LÄngviken. Vi lekte lite olika lekar som kurragömma, tÄget Àr försenat och vi spelade Àven basket. Sedan fikade vi och gick utmed vattnet och det var soligt fast det blÄste ganska mycket.

PÄ vÀgen hem handlade jag bubbel för det Àr alltid trevligt att ha hemma. NÀr jag kom hem somnade jag i soffan för jag behöver min sömn för att behÄlla min energi pÄ i alla fall plus. Jag sov en timme och hade precis vaknat nÀr Mats kom hem strax efter fem.

Det blev fredagsmys med skaldjur som Mats hade köpt pÄ vÀgen hem. Det Àr gott och mysigt och vi har suttit framför tvn och tittat pÄ serie medans vi smaskade i oss allt gott. Det Àr en lugn fredagskvÀll hemma, precis som vi behöver.

Jag hoppas ni haft en bra fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *