TillĂ€t mig ligga kvar 😊

Godmorgon sÄ hÀr en fredag. Idag vaknade jag vid halv sju fast jag kÀnde mig seg sÄ jag valde att bara ligga kvar och vila tills jag gick upp halv nio. Idag hade jag ro att stanna kvar i sÀngen med min telefon sÄ dÄ passade jag pÄ. Jag tÀnker pÄ att göra sÄ lite som mjöligt eftersom jag ska ha gÀster ikvÀll och det ser jag verkligen framemot. Det kÀnns som det var lÀngesedan vi hade nÄgra pÄ besök.

Idag skiner solen och det Àr 10 grader varmt utomhus, kan inte bli en bÀttre start pÄ den hÀr dagen. Hur har ni det sÄ hÀr en fredag?

Idag ska jag och Anette Äka till SkÀlby tillsammans med nÄgra elever pÄ elevens val. Det Àr kul att komma ut och SkÀlby Àr ett stort fint omrÄde med en 4H-gÄrd och en stor lekplats. Jag mÄste komma ihÄg att jag mÄste tanka bilen pÄ vÀg till jobbet.

I eftermiddag mÄste jag in en tur till stan för att fixa en present till William som fyller Är den 2 oktober fast vi ska fira honom nu nÀr vi Äker till Malmö i helgen. Sedan ska jag se om jag hittar ett par speciella nudlar som dottern vill ha.

Sedan nĂ€r jag kommer hem ska jag bara vila innan jag fixar det sista inför kvĂ€llen. Mats har lovat att stĂ„ och steka mina majsfritters, hur bra Ă€r inte det. 😊

Nu önskar jag er en hĂ€rlig fredag, sĂ„ ses vi senare, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *