Tillät mig ligga kvar 😊

Godmorgon så här en fredag. Idag vaknade jag vid halv sju fast jag kände mig seg så jag valde att bara ligga kvar och vila tills jag gick upp halv nio. Idag hade jag ro att stanna kvar i sängen med min telefon så då passade jag på. Jag tänker på att göra så lite som mjöligt eftersom jag ska ha gäster ikväll och det ser jag verkligen framemot. Det känns som det var längesedan vi hade några på besök.

Idag skiner solen och det är 10 grader varmt utomhus, kan inte bli en bättre start på den här dagen. Hur har ni det så här en fredag?

Idag ska jag och Anette åka till Skälby tillsammans med några elever på elevens val. Det är kul att komma ut och Skälby är ett stort fint område med en 4H-gård och en stor lekplats. Jag måste komma ihåg att jag måste tanka bilen på väg till jobbet.

I eftermiddag måste jag in en tur till stan för att fixa en present till William som fyller år den 2 oktober fast vi ska fira honom nu när vi åker till Malmö i helgen. Sedan ska jag se om jag hittar ett par speciella nudlar som dottern vill ha.

Sedan när jag kommer hem ska jag bara vila innan jag fixar det sista inför kvällen. Mats har lovat att stå och steka mina majsfritters, hur bra är inte det. 😊

Nu önskar jag er en härlig fredag, så ses vi senare, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *