Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Inte alla hästar hemma…

Mina dagar måste planeras extra nu för att jag ska kunna hushållar med min energi. Bloggen blir en sorts dokumentation för mig, mitt mående och mitt liv och som jag försöker göra inlägg dagligen. Idag har jag varit på fotokursen, får göra ett inlägg om det när jag mår bättre. Jag har vilat hela eftermiddagen och ikväll kom Rasmus och Tova efter att de varit på bio. De såg sista Marvelfilmen. Vi grillade när de kom, ja inte jag utan Mats. Det blir han som får göra allt nu när jag mår som jag mår. Efter maten spelade vi ett spel, det gick sådär för mig, tur att jag var så dålig på att spela så jag fick lite pauser i spelet då jag bara kunde sitta stilla och blunda.


Mats och jag tycker det är mysigt att umgås med Rasmus och Tova över ett spel och ikväll hade vi tur för de kunde tänka sig att spela lite. Tova var en mästare på detta spel så Grattis till henne 👍

Ikväll kände jag mig verkligen trög och lite förvirrad, hade svårt att koppla det som sades, en kan säga att alla hästar inte var hemma… till och med familjen kunde märka det… 😥

3 Comments

 • hermes birkin

  Thank you for every one of your hard work on this web page. Gloria takes pleasure in engaging in internet research and it’s really obvious why. A number of us know all concerning the dynamic means you give vital strategies on your website and as well as recommend contribution from other individuals on the subject so our favorite girl is certainly understanding a lot. Enjoy the rest of the new year. You have been performing a dazzling job.

  0

 • Celena Bruestle

  Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is great blog. A great read. I’ll definitely be back.

  0

 • yeezy boost 500

  My husband and i were very fortunate when Michael could carry out his survey through your ideas he discovered while using the blog. It is now and again perplexing to just possibly be handing out tips which often others may have been trying to sell. And we consider we have got the blog owner to appreciate for that. All the explanations you have made, the easy site navigation, the friendships you can aid to create – it is many superb, and it is letting our son and the family consider that this concept is amusing, which is wonderfully indispensable. Many thanks for everything!

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.