16 augusti 2021 – min första jobbdag

Mitt alarm var ställt på 7.15 fast jag vaknade vid halv sju. Låg kvar en liten stund för jag tänkte först att jag skulle somna om. Sedan ångrade jag mig och gick upp, duschade och gjorde mig iordning.

Min jobbväska skulle packas och jag kom till och med ihåg att lägga ner jobbnycklarna.

Tänk att idag är första jobbdagen på riktigt sedan jag blev sjukskriven efter min fallolycka 28:e december 2015. Att min resa skulle bli så här lång och ändå ha en bit kvar val väl tur att jag inte visste då.

Jag säger väl som många andra som råkat ut för något att det trots allt varit utvecklande som person. Det har gett mig ett annat perspektiv och ibland är det lättare att göra val då jag har fått lära mig att jag måste lyssna på min kropp och dess signaler. Jag har varit tvungen att acceptera och välja sådant som jag mår bra av och som gör att jag kommer framåt. Jag är stolt och tacksam över mig och alla som stöttat mig på min resa. Framförallt har min man varit ett otroligt stöd och hjälpt mig att se mina framsteg även om de knappt märktes i början. Det var han som påminde mig; -” kommer du ihåg när du inte kunde gå in på Maxi, nu klarar du vara därinne fem minuter” eller ”nu kan du titta på tv i 10 minuter utan att må illa”. Alla dessa små saker som han uppmärksammat mig på har hjälpt mig på vägen. Jag är så glad för detta är ett stort delmål att börja jobba.

Jag vet att min resa inte är slut fast jag kommer kanske ha bättre verktyg nu än i början av min sjukskrivning. Att leva lite här och nu skulle nog all må bra av. Njut av livet och ge dig själv en massa kärlek. 💜

På Centrumskolan var det kul att träffa alla igen efter ett långt sommarlov. Idag har vi tittat över allas scheman fast mitt är inte klart ännu. Jag kommer troligen gå mellan 10-14 varje dag som det ser ut nu, fast det kan ändras. Jag jobbar 4 h per dag.

Ikväll var det ingen som orkade laga mat så då blev det sushi.

Nu när jag gör detta inlägg är Mats på körrep med Månkören. Deras rep började ikväll efter ett sommaruppehåll.

Ikväll kommer jag lägga mig tidigt för imorgon börjar jag klockan 8.00.

Jag hoppas er vecka börjat bra, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *