17 augusti 2021 – brandutbildning och tillbaka i rutinerna

Jag vaknade såklart innan alarmet vid 7.00. Idag hade jag och hälften av personalen brandutbildning klockan 8.00. Jag är alltid den som är tidig och var även så idag. Jag väntade på parkeringen där jag trodde utbildningen skulle vara. Det kom en till kollega och då kunde de inte hitta oss i sina bokningar. Det visade sig att vi var på fel ställe. Jag hade varit på Ebbetorps övningskört innan på brandutbildning när jag jobbade inom kommunen och därför antog jag att vi skulle vara där idag med. Det visade sig att Anticimex skulle ha hand om vår utbildning. Eftersom både kollegan och jag var ute i god tid så hann vi rätt. Det låg inte så långt ifrån varandra.

Vi började med teoridelen och sedan fortsatte vi utomhus där vi fick prova att använda brandfilt och olika sorters brandsläckare.

Utbildning tog ba drygt två timmar så sedan fortsatte jag jobba i skolan. Det finns mycket praktiskt som ska fixas innan de nya eleverna kommer. Jag slutade klockan 12.00.

Efter jobbet åkte jag förbi maxi för jag skulle köpa röda linser till min gryta som jag kokade ikväll. Det blir bra matlåda till imorgon.

När jag kom hem åt jag lunch och sedan sov jag fast blev väckt av glassbilen efter en kvart. Jag blev lite irriterad för jag hade behövt sova lite längre och jag kunde inte somna om.

Klockan fem var det dags för att träffa Karin och Madeleine för att springa. Vi har haft uppehåll nu när det varit semester fast nu var det dags att komma in i våra tisdagsrutiner igen. Det var kul att träffa dem igen. Vi sprang 3 kilometer och sedan ett härligt dopp efter. Det var 15 grader i luften och 19,2 grader i vattnet.

Sedan åkte vi hem och Mats stekte pannkakor till kvällens middag medans jag gjorde linsgrytan till imorgon. 😊

Vi har tittat på Peaky Blinders och snart är det sängen för jag börjar klockan 8.00 imorgon.

Godnatt, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *