Arbete/sjukskrivning,  Jag

1:a oktober

Hjälp vad tiden går, redan oktober och visst känns det i luften att det är höst fast ändå…

Tänkte göra en sammanfattning på mitt mående:

Det sista halvåret har jag blivit så mycket bättre, klarar mer utan att bli yr och illamående. Min återhämtning går mycket fortare. Jag jobbar fortfarande 25 % på socialförvaltningen (kommer dock få personligt överlämnande om varsel idag). Jag kan plocka ur diskmaskinen, alltså hela utan att dela upp den i etapper med vila emellan. Ha radion på i bilen när vi åker någonstans, ha lite musik på hemma en stund utan att få tinnitus och huvudvärk. Jag kan läsa tidningen utan att bli yr och illamående. Jag kan springa utan att få huvudvärk. Jag kan träna lite lätt på gym utan att bli yr och illamående. Jag kan dammsuga en liten stund utan att få värk i nacke och axel. Jag kan stryka en liten stund utan att få värk. Jag kan diska utan att tycka att grytorna är för tunga så de ger mig värk.

Om jag fortfarande planerar min energi så kan jag faktiskt göra det mesta vilket är super. Jag saknar dock att läsa en bra bok. Har problem med fokus så jag kan inte läsa och förstå riktig plus att jag blir illamående av kombon fokus och ansträngning vilket är ett måste när en läser.

Det sura i kråksången är att jag nu blir uppsagd, hade gärna velat ha mer tid på mig då jag faktiskt blir bättre med tiden.

5 kommentarer