25 oktober 2020 Var finns trattkantareller

Den här söndagen har verkligen varit en lugn dag då vi bara gjort det som fallit oss in. Runt elva kom Malin och Urban och fikade och det är alltid kul att träffa dem. Det kändes som det var ett tag sedan och vi har alltid något att prata om. Jag valde att dricka kaffe då så jag lär väl ha sabbat min nattsömn. Tur jag aldrig börjar så tidigt på Centrumskolan.

Efter att Malin och Urban hade varit här åkte vi en tur ut till Ljungnäs för att se om vi hittade trattkantareller fast sådan tur hade vi inte. Jag förstår inte vart trattisarna växer nuförtiden för nu var det flera år sedan vi hittade några. Även om vi blev utan svamp så var det skönt att komma ut i naturen och just nu är det ju väldigt vackert med alla färgskiftningar som finns överallt.

Efter vårt lilla #skogsbad åkte vi till XXL för att titta på pannlampa och padelrack. Vi köpte inget utan bara rekade utbudet.

Därefter blev det bara mest slappandes, lite tv-tittande och vid 20.20tiden tittade Hampus och Marie förbi. De var ute på en liten promenad.

Nu är denna helgen slut och som vanligt har helgen gått fort. Nu ska jag sova, så godnatt så hörs vi imorgon, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.