4 oktober 2021 – Ny vecka 🌞

LÀnk till Missevaroses instagram i detta inlÀgg.

Godmorgon, hÀr har jag startat upp den hÀr dagen. Det Àr mÄndag och klockan Àr runt nio och det Àr en grÄ himmel utanför med en temperatur pÄ 14 grader. Det mÀrks att det Àr mer höst nu för mÄnga utav löven utanför fönstret har börjat skifta fÀrg.

NÀr jag vÀl somnade inatt sÄ har jag sovit ostört fram tills Mats alarm, fast dÄ var ju klockan sex sÄ dÄ blev det iallafall fem timmars ostörd sömn och det fÄr jag vara nöjd med. Jag gick inte upp dÄ utan har legat kvar i sÀngen halvslumrandes till klockan Ätta. Sedan har jag som vanligt tittat i mobilen pÄ olika sociala medier innan jag klev upp.

Nu sitter jag i soffan med datorn i knÀt och en drickyoughurt bredvid mig och laddar inför en ny jobbdag. Idag börjar jag en kvart senare Àn vad jag har gjort tidigare för jag har korrigerat mina tider sÄ det blir bÀttre för mig och min energi. Jag tÀnker att jag ska prata med MÀrit, rektorn om min energi och komma fram till nÄgot smart för att jag inte ska fÄ ett bakslag som jag har kÀnt varit pÄ gÄng förra veckan.

Vad hÀnder för er idag?

Det Àr kanlbullens dag som sÀkert de flesta vet och jag lÀste ett bra tips pÄ Eva Röses instagram, hon skriver sÄ hÀr:

missevaroseVerifierat

”JajemĂ€n! Idag Ă€r det Kanelbullens dag och vi svenskar förvĂ€ntas Ă€ta 7 miljoner bullar. Dagens tips; alla vi som idag köper en bulle eller ev ser en bulle pĂ„ bild eller hör ordet bulle (
) swishar motsvarande summa (25kr) till förmĂ„n för de barn som inte kan vĂ€lja vad dom ska Ă€ta.
Det skulle bli 175 miljoner kronor som rÀddar liv.
25 kr rÀcker exempelvis till 7 pÄsar nÀringsrik nötkrÀm, och det krÀvs endast 3 pÄsar per dag för att rÀdda ett undernÀrt barns liv. You do the math.

SĂ„- nu firar vi denna dag med att njuta av en bulle och swisha en extra till utsatta barn. Är ni med mig?
Tagga nĂ„n med socker pĂ„.💙
Swisha 25 kronor till 900 03 99.”

SĂ„ jag hoppas det svishas rejĂ€lt idag. 💜

Jag önskar er en underbar mĂ„ndag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *