Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Andra advent 🕯🕯

Jag vaknade upp i Malmö idag där Mats och jag har sovit på en luftmadrass i Rasmus och Tovas vardagsrum. Jag har sovit gott hela natten. Idag har vi varit på julmarknad i folkets park eller rättare sagt Far i hatten. Det var en liten mysig julmarknad och jag köpte en krans att ha på ytterdörren.

Sedan tog vi en runda in på stan och då hittade vi lite fler julklappar så nu närmar jag mig att vara klar med julklappsinköpen. Egentligen skulle S och w mött upp oss i folkets park fast dottern blev sjuk i natt så då kunde de inte vara med. Nu hoppas vi att vi håller oss friska.

Vi åt lunch på triangeln innan det var dags för oss att dra oss hemåt. Vi svängde förbi dottern för att vi skulle hämta upp några julklappar och lämna en julgran som de hade köpt tillsammans med Rasmus igår. De hade svårt att ta granen på bussen. Det var en mysig helg i Malmö hos Rasmus och Tova. 💜

När vi kom hem hängde jag upp kransen jag hade köpt och den blev fin på vår ytterdörr.

Ikväll har vi bara tagit det lugnt och tittat på Jag kommer hem igen till jul med Peter Jöback. Den finns på netflix och jag har velat sett den ett tag nu.

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜