Andra advent 🕯🕯

Jag vaknade upp i Malmö idag dÀr Mats och jag har sovit pÄ en luftmadrass i Rasmus och Tovas vardagsrum. Jag har sovit gott hela natten. Idag har vi varit pÄ julmarknad i folkets park eller rÀttare sagt Far i hatten. Det var en liten mysig julmarknad och jag köpte en krans att ha pÄ ytterdörren.

Sedan tog vi en runda in pÄ stan och dÄ hittade vi lite fler julklappar sÄ nu nÀrmar jag mig att vara klar med julklappsinköpen. Egentligen skulle S och w mött upp oss i folkets park fast dottern blev sjuk i natt sÄ dÄ kunde de inte vara med. Nu hoppas vi att vi hÄller oss friska.

Vi Ă„t lunch pĂ„ triangeln innan det var dags för oss att dra oss hemĂ„t. Vi svĂ€ngde förbi dottern för att vi skulle hĂ€mta upp nĂ„gra julklappar och lĂ€mna en julgran som de hade köpt tillsammans med Rasmus igĂ„r. De hade svĂ„rt att ta granen pĂ„ bussen. Det var en mysig helg i Malmö hos Rasmus och Tova. 💜

NÀr vi kom hem hÀngde jag upp kransen jag hade köpt och den blev fin pÄ vÄr ytterdörr.

IkvÀll har vi bara tagit det lugnt och tittat pÄ Jag kommer hem igen till jul med Peter Jöback. Den finns pÄ netflix och jag har velat sett den ett tag nu.

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *