Äntligen kom solen 🌞

Hemkunskapslektionen gick hur bra som helst. Det Ă€r kul nĂ€r eleverna samtalar och tar för sig pĂ„ lektionen. Det blev Ă€ppelpaj den hĂ€r veckan med, fast med nya elever. Timmarna gĂ„r verkligen fort pĂ„ Centrumskolan och det kĂ€nns som de nya eleverna har haft en bra start och inskolningen har gĂ„tt smidigt. Idag var det fyra lĂ€rare borta och det hade varit lite hektiskt pĂ„ morgonen innan de fĂ„tt ihop schemat. Vi hade en vikarie och scheman för alla hade löst sig tills jag började klockan 10. Vi klarade oss med en vikarie eftersom inte alla elever har börjat gĂ„ fulla dagar. Jag fick hoppa in pĂ„ en matematiklektion. Idag hade jag gjort mitt första fel med icabestĂ€llningen för jag hade missat att bestĂ€lla morötter. Jag som var sĂ€ker pĂ„ att jag bestĂ€llt det… Det blir till att Ă„ka förbi Maxi imorgon innan jobbet för att fixa det. Jag tog med mig maxikortet hem i eftermiddag. Det lĂ€r inte vara sista gĂ„ngen som jag tabbar mig Ă€ven om jag kommer att vara Ă€nnu mer noggrann nĂ€sta gĂ„ng jag bestĂ€ller.

Vid kvart i fem var Marielle och jag vid Kalmar kallbadhus för att vi skulle ta ett dopp. Vi fick sĂ„ fint vĂ€der, solen sken och det var 17 grader i luften. I vattnet var det 16,7 sĂ„ nu kĂ€nns det att vattnet börjar kylas ner. Det var hĂ€rligt som vanligt och jag sĂ€ger alltid; – ”en Ă„ngrar aldrig ett dopp” och det stĂ€mmer alltid.

Sedan satt vi i solen och pratade om allt möjligt innan det var dags att bege sig hemÄt.

NÀr jag kom hem lagade vi en spagetti och en grönsakssÄs som vi sedan Ät framför tvn. Vi började titta pÄ en miniserie, Clickbait. Den verkar bra.

Nu Àr jag hemma sjÀlv för Mats Àr pÄ körrep med MÄnkören och dÄ tÀnkte jag passa pÄ att titta in hÀr. Jag kÀnner att jag behöver gÄ och lÀgga mig tidigt ikvÀll, tycker att jag fortfarande Àr trött efter helgen.

Jag hoppas er vecka har börjat bra, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *