Jag,  Sjukskriven/Arbete

Är det skabb!???

Jag slutade en halvtimme tidigare idag för jag hade fått tid på hudkliniken på sjukhuset. Att jag fick komma så pass snabbt var för att tydligen misstänkte hälsovårdscentralen skabb!!

Som tur var var det inte skabb utan bara mitt eksem som blossade på mitt lår som vanligt och det jag hade på armen som de misstänkte var skabb var eksem. Det fanns tydligen en sorts eksem som bara drabbade en arm och hette något tjusigt som jag inte kommer ihåg namnet på. Nu har jag fått en annan salva utskriven till mitt eksem, precis som jag försökte i höstas när jag sökte för mitt eksem och fick då till svar att det inte fanns någon annan sort. Dessutom fick jag hydrocoll, typ en stor plåsterlapp som jag kan ha på mitt eksem på benet med salva under. Det försökte jag också få utskrivet på hälsocentralen i höstas och då blev jag nästan utskrattad att det använder en inte längre. Lite segt …

Fast nu hoppas jag att det ska ge med sig mitt eksem och jag ska på återkontroll om tre veckor så de ser att det blir bättre av den nya salvan.

Ikväll har jag träffat Suzanne på garvaregården, för vi har handlat och lagat pajer till på fredag kväll då vi ska ha typ AW i garvaregården. Tanken är att vi ska starta upp en träff en fredag i månaden och nu på fredag är det första tillfället. Först trodde vi att det bara skulle bli runt 5 personer fast nu är vi nog uppe runt 15 personer, vilket känns bra. Vi hoppas det kommer lyckat koncept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *