Avstämningsmöte 🌞Tröttdag

I morse när jag vaknade kände jag mig fortfarande trött. Min trötthet höll i sig hela dagen. Idag hade jag avstämningsmöte och det gick väl som väntat. Jag måste ju ända säga att jag har en väldigt bra läkare, hon ser verkligen till mitt bästa. Hon försökte efter alla konstens regler göra så att försäkringskassan skulle vara lite mer flexibel med min ersättning därifrån. Fast hon lyckades inte även om hon var väldigt tydlig med vad hon tyckte om reglerna som var för stelbenta och inte gynnade sådana som mig.

Planen är fortfarande att jag ska få en anställning med lönebidrag till hösten och i sommar är jag sjukskriven fram till augusti då skolorna börjar. Ska bara se till så jag lämnar in rätt blanketter, för att få ersättning från försäkringskassan. Det känns som en hel djungel.

När jag kom hem idag var jag helt slut, kanske berodde det lite på mötet för det ligger alltid en omedveten spänning innan. Jag somnade nästan direkt och sov en och en halvtimme. När Mats sen kom hem var jag alldeles för trött för springa. Vi hoppade faktiskt över springningen i kväll och då blev det inget bad heller. Sedan åt vi skräpmat och häckade i soffan framför tvn.

Jag får se om jag orkar titta på eurovision ikväll eller om jag däckar tidigt.

Jag hoppas ni haft en bra dag och snart är det helg, kram Susann 💜

8 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *