Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Bara två dagar kvar 😊

Godmorgon så här i julveckan. Tänk att jag har bara två jobbdagar kvar för imorgon är det sista dagen för eleverna och även för oss personal. Det ska bli så härligt med ett lov, känner att jag verkligen behöver det. Det är det bästa med att jobba på en skola att få vara ledig på loven. Nu är jag ledig ända fram tills vi börjar den 10:e januari 2022.

Idag ligger temperaturen på nollan och jag antar att temperaturen går nedåt för det skulle komma snö i morgon som förväntades ligga till julafton. Det hoppas jag att det blir så för det är mysigt när det är vitt utomhus på julafton.

Idag är det sista lektionen hem och konsumentskap så det blir antingen pepparkaksbak (om deg finns kvar) eller koka femminuterskola. Vi får se och sedan får eleverna se om de har någon teoriuppgift som de inte har hunnit med och göra det.

Idag ska jag göra strömmingen som ska stekas och läggas in så den blir god till julafton. Jag ska även gör köttfärssåsen som ska med till fjällen. Köttfärssåsen är det sista som ska göras i matväg till fjällen så nu kommer vi klara oss. Vi har alltid med oss mat som vi sedan värmer och koka tex potatis eller spagetti där uppe. Vi tycker det är skönt att ha en färdig matlista och att maten inte behöver lagas för på kvällen brukar alla vara ganska trötta efter en dag i backen. Jag har även gjort ett schema över när det är ens tur att laga maten och diska. Sådan är jag och jag tycker det är smidigt för då vet alla vad som förväntas av dem och självklart kommer vi alla hjälpas åt.

Nu önskar jag er en härlig dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

 • Linda

  Vad härligt med resa till fjällen 🏔 och så klokt att göra mat-plan👍
  Härligt att se, och höra, er på Mats födelsedag!
  Kram 🤗

  • Susann

   Ja, det ska bli kul med fjällresa tillsammans med barnen och vi kommer ju även få träffa Victor som jobbar där uppe. Det var kul att se er också, saknar er. 💜