Jag,  Sjukskriven/Arbete

Bilen full och lugnt tempo 😊

Idag har det varit en bra och lugn dag. Efter frukosten började vi med att rensa ut stÀdskÄpet i tvÀttstugan och Àven lite i vÄrt sovrum. Det blev en hel del saker och jag hade ju redan börjat rensa ut i veckan sÄ allt skrÀp Äkte vi till Ätervinningen med. Vi fyllde bilen och det kÀndes bra att ha blivit av med lite onödiga grejer. Nu Àr vi pÄ G att rensa ur. Jag tÀnker att det fÄr ta det i lugnt tempo och lite i taget.

Efter tippen sĂ„ vilade vi framför LetÂŽs dance och sedan behövde jag sova. Det blev nĂ€stan tvĂ„ timmars sömn och nĂ€r jag hade vaknat till liv tog vi en runda till Net on net, Maxi och Eko. Vi hade först tĂ€nkt en liten utflykt fast tyckte det var för sent pĂ„ dagen sĂ„ vi struntade i det. Jag bakade inga bulla för kĂ€nde inte att energin fanns för det heller. Jag fĂ„r se om jag orkar i veckan… har ju tĂ€nkt baka nu i en veckas tid…

I dag har vi lagat SmÄlands nationalrÀtt, dillstuvade potatis och isterband. Det var gott och vi Ät för första gÄngen i uterummet för dÀr var det varmt och skönt.

Som ni ser har det inte kommit upp nÄgra gardiner som jag brukar ha som solskydd. Jag tÀnker att fönsterna ska putsas innan de hÀngs upp. Detta fÄr bli bilden i Christels fotoutmaning som Àr Min vÄr. För nÀr vÄren kommer sÄ brukar vi flytta ut och vara mycket i vÄrt uterum. Det Àr vÄren som Àr startskottet för att kunna vara dÀr ute och sedan Àr vi dÀr ute hela sommaren och sensommaren.

IkvÀll har vi bara tagit det lugnt och just nu tittar vi pÄ MÀstarnas mÀstare. Brukar ni titta pÄ det programmet?

Jag hoppas ni haft en bra dag och önskar er en fortsatt trevlig kvĂ€ll, kram Susann 💜

4 kommentarer