Bloggutmaning 8, 9, 10, 11 och 12 oktober 2020

Jag ligger lite efter med Orsakullans bloggutmaningar. Ibland hinner jag inte med…

8 oktober – Just idag är jag…

I torsdags var jag extra laddad inför träningen med Sweden runners för jag och Karin hade bestämt att vi skulle bada efter träningen. Det var väldigt mörkt fast mysigt på något sätt.

9 oktober – Har du tagit något test för covid19?

Nej det har jag inte eftersom jag inte har haft några symptom.

10 oktober –  Berätta om en plats som betyder mycket för dig…

Jag är nog inte riktigt en sådan person som fastnar så för någon plats. Om jag skulle säga en särskild plats så får det nog bli Hälleviks camping där jag har tillbringat många somrar i vår husvagn. Annars är jag en person som tycker om att upptäcka olika platser.

11 oktober Berätta om en bok du läst…

Det får väl vara den bok jag lyssnade på senast. Biodlaren från Aleppo av Christy Lefteri som vi läste i vår bokcirkel. Den kan jag rekommendera att läsa eller lýssna på. Den handlar om Nuri och Afra som kommer från Aleppo och deras resa till England. Jag tycker den skildrar en väldigt trovärdig, fast skrämmande resa där vi får vara med om olika möten mellan människor som de möter på vägen. Jag tycker författaren har fått fram en sårbarhet och skörhet som fängslar en genom hela boken.

12 oktober – Berätta om ditt finaste höstminne.

Jag är väldigt dålig på att komma ihåg enskilda händelser bara sådär och vad är mitt finaste. Jag tycker inte om att rangordna för fina minnen är fina minnen oavsett vad. När barnen var små tyckte jag hösten var en mysig tid när vi var ute i skogen och letade svamp och hade fika med oss.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.